KOOKCURSUS DAGELIJKSE KEUKEN

Initiatieven

CVO PRO workshop koken

  • Oesterdegustatie.
  • Workshop zelf kruidenolie en –azijn maken.
  • Lezing: ‘Wat (w)eten we?’ door Laurens De Meyer.
  • Op bezoek bij Vom Fass met de cursisten van de opleiding gezond koken.
  • Bedrijfsbezoek aan Bio-planet met de cursisten van vegetarisch koken.
  • Bedrijfsbezoek De Loods met de cursisten van gezond koken met kruiden.
  • Demo door Pascal Schroeven van het restaurant Ter Schroeven aan de cursisten van de module nagerechten.
  • Cursisten van de module initiatie warme keuken op didactische uitstap naar Cru in Overijse.

Nagerechten buffet voor genodigden door de cursisten van deze module.

Koud buffet voor genodigden door de cursisten van deze module.

Schaal- en schelpdierenmenu in het didactisch restaurant Terlinden.

Geïnteresseerd?

Schrijf je nu in!