Opleiding Kok/Kelner

Uurrooster

Belangrijke informatie over het inschrijvingsgeld

De Vlaamse minister van Onderwijs besliste om last minute de inschrijvingsgelden te wijzigen. In het geval van de horecaopleidingen (Keukenmedewerker-Hulpkok-Kok), te verhogen naar € 2,25 per lestijd, met behoud van sociale correcties ten bedrage van € 1,00 per lestijd en met een maximumbedrag van € 450,00 per opleiding per semester. Dit inschrijvingsgeld moet door ons centrum integraal worden doorgestort naar het departement Onderwijs.

Onze softwareleverancier wacht op de toestemming van de Vlaamse overheid om de prijzen aan te passen. Dit gebeurt in de loop van de volgende weken.

De prijzen op ons uurrooster zijn de correcte, maar in de inschrijvingsmodule zal je voorlopig nog de oude prijzen zien. Voor wie inschrijft vóór de aanpassing door onze softwareleverancier zal in augustus nog een betalingsverzoek volgen voor het resterende bedrag.

We kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen. Veel leerplezier!

Keukenmedewerker - hulpkok - kok 2025-2026 - campus Ledebaan

ModuleDagLesmomentPeriodeLesplaatsPrijs*Inschrijven
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten + eenvoudige nagerechtenDinsdag18,15 - 22,0527/01 - 16/06Ledebaan380
Eenvoudige gerechten met vis en eenvoudige gerechten met groenten en kruidenDinsdag18,15 - 22,0502/09 - 20/01Ledebaan392inschrijven
Bistrogerechten met vlees en gevogelte**Maandag18,15 - 22,0526/01 - 15/06Ledebaan454
Bistrogerechten met vis**Dinsdag18,15 - 22,0502/09 - 20/01Ledebaan454inschrijven
Bistrogerechten met groenten en kruiden**Dinsdag18,15 - 22,0527/01 - 16/06Ledebaan412
Bistro-nagerechten**Maandag18,15 - 22,0501/09 - 19/01Ledebaan412inschrijven

Om praktische redenen worden volgende modules samen gevolgd op één lesavond.
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten wordt samen gevolgd met de module Eenvoudige nagerechten.
Eenvoudige visgerechten wordt samen gevolgd met de module Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden.

* Voor meer info over de samenstelling van de prijs en de prijzen in kader van vrijstelling klik je door op de prijs van de door jou gekozen cursus
**Kan je pas volgen nadat je het certificaat van Keukenmedewerker behaald hebt.

Inschrijvingen voor het tweede semester zijn momenteel nog niet mogelijk.

Keukenmedewerker - hulpkok - kok 2025-2026 - campus Terlinden, Oude Gentbaan 49 Aalst

ModuleDagLesmomentPeriodeLesplaatsPrijs*Inschrijven
Initiatie ontvangst en bediening van gastenWoensdag18,00 - 22,0503/09 - 14/01Terlinden281inschrijven
Woensdag18,00 - 22,0528/01 - 10/06Terlinden281
Donderdag18,00 - 22,0504/09 - 15/01Terlinden281inschrijven
Donderdag18,00 - 22,0529/01 - 11/06Terlinden281
Restaurant à la carte***Woensdag18,00 - 22,0503/09 - 14/01Terlinden256inschrijven
Woensdag18,00 - 22,0528/01 - 10/06Terlinden256
Restaurant à la carte en keukenbeheer***Donderdag18,00 - 22,0529/01 - 11/06Terlinden256
Restaurant à la carte en keukenorganisatie***Donderdag18,00 - 22,0504/09 - 15/01Terlinden256inschrijven
* Voor meer info over de samenstelling van de prijs en de prijzen in kader van vrijstelling klik je door op de prijs van de door jou gekozen cursus
** Kan je pas volgen nadat je het certificaat van Keukenmedewerker behaald hebt
*** Kan je pas volgen nadat je het certificaat van Hulpkok behaald hebt.

Inschrijvingen voor het tweede semester zijn momenteel nog niet mogelijk.

Deze opleiding kan je betalen met opleidingscheques.
Deze opleiding komt in aanmerking voor het gebruik van KMO-portefeuille.
Deze opleiding geeft recht op Vlaams opleidingsverlof en Brussels Educatief Verlof. De cursus Nagerechten geeft geen recht op Brussels Educatief Verlof.

Kledij voorzien van logo verplicht aan te kopen via externe partner:

Werkkleding Van Asbroek.

Adres: Gentsesteenweg 36, 9420 Erpe-Mere

Telefoon: 053 75 04 67

Openingstijden:

maandag 10:00–12:00, 13:00–18:00
dinsdag 10:00–12:00, 13:00–18:00
woensdag 10:00–12:00, 13:00–18:00
donderdag 10:00–12:00, 13:00–18:00
vrijdag 10:00–12:00, 13:00–18:00
zaterdag 09:00–17:00
zondag Gesloten

 

Kledij Aankoopprijs (dit is een richtprijs)
Koksvest wit € 56,00
Voorbindschort zwart € 11,00
koksbroek ( zwart optioneel) € 25,00
Veiligheidsschoenen ( Optioneel) € 44,77
Veiligheidsschoenen ( Optioneel) € 67,15
Hoofddeksel ( optioneel) € 10,00
2 keukenhanddoeken (verplicht )
Zaalkledij
Bavetschort grijs € 18,00
Broek zaal zwart heren € 37,51
Broek zaal zwart dames € 37,51
Hemd wit heren € 29,00
Blouse wit dames € 29,00
2 witte dienservetten
2 keukenhanddoeken (verplicht )
Extra materiaal Raming aankoopprijs
Basisbegrippen van de keuken € 25,00
Messenset ( wordt besproken in de klas) € 100,00
Ontkurker ( sommelier) € 5,00 – € 20,00
Bestelbon boekje ( zaal) € 2,00 – € 5,00
Witte dienhandschoenen ( wordt besproken in de klas)

Heb je vragen?

Contacteer ons