Afdeling: keukenmedewerker - hulpkok - kok 2023-2024
Module | Dag | Lesmoment | Periode | Totaal** | |
---|---|---|---|---|---|
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten (wordt samen met Eenvoudige nagerechten gevolgd) | Woensdag | 18.15 - 20.10 | 06/09 - 24/01 | 190 | inschrijven |
Dinsdag | 18.15 - 20.10 | 30/01 - 18/06 | 190 | ||
Eenvoudige nagerechten (wordt samen met Eenvoudige Vlees- en gevogeltegerechten gevolgd) | Woensdag | 20.10 - 22.05 | 06/09 - 24/01 | 130 | inschrijven |
Dinsdag | 20.10 - 22.05 | 30/01 - 18/06 | 130 | ||
Eenvoudige visgerechten (wordt samen met Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden gevolgd) | Dinsdag | 18.15 - 20.10 | 05/09 - 23/01 | 190 | inschrijven |
Woensdag | 18.15 - 20.10 | 31/01 - 13/06 | 190 | ||
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden (wordt samen met Eenvoudige visgerechten gevolgd) | Dinsdag | 20.10 - 22.05 | 05/09 - 23/01 | 142 | inschrijven |
Woensdag | 20.10 - 22.05 | 31/01 - 13/06 | 142 | ||
Bistrogerechten met vlees en gevogelte* | Dinsdag | 18.15 - 22.05 | 05/09 - 23/01 | 394 | inschrijven |
Donderdag | 18.15 - 22.05 | 07/09 - 25/01 | 394 | inschrijven | |
Bistrogerechten met vis* | Dinsdag | 18.15 - 22.05 | 30/01 - 18/06 | 394 | inschrijven |
Bistrogerechten met groenten en kruiden* | Woensdag | 18.15 - 22.05 | 06/09 - 24/01 | 352 | inschrijven |
Maandag | 18.15 – 22.05 | 29/01 – 17/06 | 352 | ||
Bistro-nagerechten* | Maandag | 18.15 - 22.05 | 04/09 – 22/01 | 352 | inschrijven |
Woensdag | 18.15 – 22.05 | 31/01 - 19/06 | 352 |
Om praktische redenen worden volgende modules samen gevolgd op één lesavond.
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten wordt samen gevolgd met de module Eenvoudige nagerechten.
Eenvoudige visgerechten wordt samen gevolgd met de module Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden.
Inschrijven voor modules die starten in september 2023 zal vanaf 12 juni mogelijk zijn.
* Kan je pas volgen nadat je het certificaat Keukenmedewerker behaald hebt
** Voor meer info over de samenstelling van de prijs en de prijzen in kader van vrijstelling klik je door op de prijs van de door jou gekozen cursus
Campus Terlinden, Oude Gentbaan 49 Aalst
Module | Dag | Lesmoment | Periode | Totaal | |
---|---|---|---|---|---|
Initiatie ontvangst en bediening van gasten | Woensdag | 18.00 - 22.05 | 06/09 - 17/01 | 221 | inschrijven |
Woensdag | 18.00 - 22.05 | 31/01 - 12/06 | 221 | ||
Donderdag | 18.00 – 22.05 | 07/09 – 18/01 | 221 | inschrijven | |
Donderdag | 18.00 – 22.05 | 01/02 – 13/06 | 221 | ||
Restaurant à la carte *** | Woensdag | 18.00 – 22.05 | 06/09 – 17/01 | 196 | inschrijven |
Donderdag | 18.00 – 22.05 | 07/09 – 18/01 | 196 | inschrijven | |
Restaurant à la carte en keukenbeheer *** | Woensdag | 18.00 – 22.05 | 31/01 – 12/06 | 196 | |
Donderdag | 18.00 – 22.05 | 01/02 – 13/06 | 196 |
Inschrijven voor modules die starten in september 2023 zal vanaf 12 juni mogelijk zijn.
*** Kan je pas volgen nadat je het certificaat van Hulpkok behaald hebt
Deze opleiding kan je betalen met opleidingscheques.
Deze opleiding komt in aanmerking voor het gebruik van KMO-portefeuille.
Deze opleiding geeft recht op Vlaams opleidingsverlof en Brussels Educatief Verlof. De cursus Nagerechten geeft geen recht op Brussels Educatief Verlof.
Kledij voorzien van logo verplicht aan te kopen via het centrum
Koksvest €30.00
Koksbroek €25.00
Voorbindschort (keuken) €9.00
Bavetschort (zaal) €9.50
Kledij optioneel aan te kopen via het centrum
Broek dames (zaal) €32.50
Broek heren (zaal) €32.50
Blouse dames (zaal) €21.00
Hemd heren (zaal) €21.00
Veiligheidsschoenen €31.00
Veiligheidsschoenen €78.00
Extra materiaal – raming
Basisbegrippen van de keuken €25.00 ISBN 978 90 289 2181 8
Messenset €100.00
Messenset wordt besproken in de klas en zelf aangekocht