Opleiding Kok/Kelner

Uurrooster

Kok kelner - cursusjaar 2018-2019 - januari-juni 2019

ModuleDagLesmomentPeriodeTotaalIGVGHBGVGVVG
Initiatie warme keukenMaandag18.00 – 22.0528/01 – 10/06€260€120€140€0€164€140
Woensdag18.00 – 22.0530/01 – 12/06€260€120€140€0€164€140
Koude keukenMaandag18.00 – 22.0528/01 – 10/06€275€120€155€0€179€155
Donderdag18.00 – 22.0531/01 – 13/06€275€120€155€0€179€155
Maandag13.00 – 17.0528/01 – 10/06€275€120€155€0€179€155
**Dagschotels met visMaandag18.00 – 22.0528/01 – 10/06€275€120€155€0€179€155
Dinsdag18.00 – 22.0529/01 – 11/06€275€120€155€0€179€155
Donderdag18.00 – 22.0531/01 – 13/06€275€120€155€0€179€155
**Dagschotels vlees en gevogelteDinsdag18.00 – 22.0529/01 – 11/06€275€120€155€0€179€155
NagerechtenWoensdag18.00 – 22.0530/01 – 12/06€275€120€155€0€179€155
**VleesgerechtenMaandag18.00 – 22.0528/01 – 10/06€290€120€170€0€194€170
Dinsdag18.00 – 22.0529/01 – 11/06€290€120€170€0€194€170
Woensdag18.00 – 22.0530/01 – 12/06€290€120€170€0€194€170
**Visgerechten (***)Maandag18.00 – 22.0528/01 – 10/06€170€120€50€0€74€50
Dinsdag18.00 – 22.0529/01 – 11/06€170€120€50€0€74€50
**Dienst aan de kaart/keuken (***)Woensdag18.00 – 22.0530/01 – 12/06€170€120€50€0€74€50
Donderdag18.00 – 22.0531/01 – 13/06€170€120€50€0€74€50
**Specialisatie: modetrendsWoensdag18.00 – 22.0530/01 – 12/06€360€120€240€0€264€240
Dinsdag13.00 – 17.0529/01 – 11/06€360€120€240€0€264€240
**Specialisatie: masterclassMaandag18.00 – 22.0528/01 – 10/06€360€120€240€0€264€240
Dinsdag18.00 – 22.0529/01 – 11/06€360€120€240€0€264€240
Gezonde koude keukenDonderdag13.00 – 17.0531/01 – 13/06€275€120€155€0€179€155
Donderdag18.00 – 22.0531/01 – 13/06€275€120€155€0€179€155
Onthaal en omgang met gasten + interactie zaal(***)Maandag18.00 – 22.0528/01 – 10/06€190€120€70€0€94€70
Dinsdag18.00 – 22.0529/01 – 11/06€190€12070€€0€94€70
**Stage keuken28/01 – 14/06€240€240€0€0€48€0

Voor deze opleidingen kan je niet met opleidingscheques betalen:

  • Nagerechten
  • Drankenkennis, bar en coctails
  • Zaalversnijdingen en –bereidingen

Alle modules zonder sterretje vooraan zijn instapvrij.

** Deze modules zijn niet instapvrij.

De modules dagschotels met vlees en gevogelte en dagschotels met vis kunnen enkel gevolgd worden na het behalen van het attest van de modules initiatie warme keuken + koude keuken

De module specialiteiten kan enkel gevolgd worden na het behalen van het certificaat van kok.

De module visgerechten, vleesgerechten, streekgerechten kunnen enkel gevolgd worden na het behalen van het certificaat van hulpkok.

De module dienst aan de kaart/keuken kan enkel gevolgd worden na het behalen van het attest van de module visgerechten + de module vleesgerechten + de module streekgerechten.

De module stage kan enkel gevolgd worden na het behalen van het certificaat hulpkok

(***) De modules dienst aan de kaart – keuken, onthaal en omgang met gasten, drankenkennis, bar en coctails en zaalversnijdingen en bereidingen gaan door in ons didactisch restaurant Terlinden – Oude Gentbaan – Aalst.
Alle andere modules gaan door in de gebouwen op onze campus Ledebaan 101 – Aalst.

IG = inschrijvingsgeld, VG = verbruiksgoederen, GVG = gedeeltelijk vrijgesteld van inschrijvingsgeld, VVG = volledig vrijgesteld van inschrijvingsgeld

Kledij voorzien van logo verplicht aan te kopen via het centrum
Koksvest €30.00

Kledij verplicht aan te kopen via het centrum
Koksbroek €25.00
Voorbindschort (keuken) €9.00
Bavetschort (zaal) €9.50

Kledij optioneel aan te kopen via het centrum
Broek dames (zaal) €28.50
Broek heren (zaal) €29.50
Blouse dames (zaal) €21.00
Hemd heren (zaal) €21.00
Veiligheidsschoenen €29.00
Veiligheidsschoenen €78.00

Extra materiaal – raming
Basisbegrippen van de keuken €20.00 ISBN 978 90 289 2181 8
Messenset €100.00

Messenset wordt besproken in de klas en zelf aangekocht

Geïnteresseerd?

Schrijf je nu in!