Afdeling: keukenmedewerker - hulpkok - kok 2024-2025
Module | Dag | Lesmoment | Periode | Lesplaats | Totaal |
---|---|---|---|---|---|
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten | Woensdag | 18.15 - 20.10 | 04/09 - 22/01 | Ledebaan | 190 |
Dinsdag | 18.15 - 20.10 | 28/01 - 17/06 | Ledebaan | 190 | |
Eenvoudige nagerechten | Woensdag | 20.10 - 22.05 | 04/09 - 22/01 | Ledebaan | 130 |
Dinsdag | 20.10 - 22.05 | 28/01 - 17/06 | Ledebaan | 130 | |
Eenvoudige gerechten met vis | Dinsdag | 18.15 - 20.10 | 03/09 - 21/01 | Ledebaan | 190 |
Woensdag | 18.15 - 20.10 | 29/01 - 18/06 | Ledebaan | 190 | |
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden | Dinsdag | 20.10 - 22.05 | 03/09 - 21/01 | Ledebaan | 142 |
Woensdag | 20.10 - 22.05 | 29/01 - 18/06 | Ledebaan | 142 | |
Bistrogerechten met vlees en gevogelte** | Maandag | 18.15 - 22.05 | 02/09 - 20/01 | Ledebaan | 394 |
Bistrogerechten met vis** | Maandag | 18.15 - 22.05 | 27/01 - 16/06 | Ledebaan | 394 |
Bistrogerechten met groenten en kruiden** | Dinsdag | 18.15 - 22.05 | 03/09 - 21/01 | Ledebaan | 352 |
Bistro-nagerechten** | Dinsdag | 18.15 - 22.05 | 28/01 - 17/06 | Ledebaan | 352 |
Initiatie ontvangst en bediening van gasten*** | Woensdag | 18.00 - 22.05 | 04/09 - 15/01 | Terlinden | 221 |
Woensdag | 18.00 - 22.05 | 29/01 - 11/06 | Terlinden | 221 | |
Donderdag | 18.00 - 22.05 | 05/09 - 16/01 | Terlinden | 221 | |
Donderdag | 18.00 - 22.05 | 30/01 - 12/06 | Terlinden | 221 | |
Restaurant à la carte**** | Woensdag | 18.00 - 22.05 | 04/09 - 15/01 | Terlinden | 196 |
Woensdag | 18.00 - 22.05 | 29/01 - 11/06 | Terlinden | 196 | |
Restaurant à la carte en keukenbeheer**** | Donderdag | 18.00 - 22.05 | 30/01 - 12/06 | Terlinden | 196 |
Donderdag | 18.00 - 22.05 | 30/01 - 12/06 | Terlinden | 196 | |
Restaurant à la carte en keukenorganisatie**** | Donderdag | 18.00 - 22.05 | 05/09 - 16/01 | Terlinden | 196 |
Donderdag | 18.00 - 22.05 | 05/09 - 16/01 | Terlinden | 196 |
Om praktische redenen worden volgende modules samen gevolgd op één lesavond.
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten wordt samen gevolgd met de module Eenvoudige nagerechten.
Eenvoudige visgerechten wordt samen gevolgd met de module Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden.
*Voor meer info over de samenstelling van de prijs en de prijzen in kader van vrijstelling klik je door op de prijs van de door jou gekozen cursus.
**Kan je pas volgen nadat je het certificaat van Keukenmedewerker behaald hebt.
***Kan je pas volgen nadat je het certificaat van Keukenmedewerker behaald hebt.
****Kan je pas volgen nadat je het certificaat van Hulpkok behaald hebt.
Inschrijvingen voor het tweede semester zijn momenteel nog niet mogelijk.
Inschrijvingen voor het tweede semester zijn momenteel nog niet mogelijk.
Deze opleiding kan je betalen met opleidingscheques.
Deze opleiding komt in aanmerking voor het gebruik van KMO-portefeuille.
Deze opleiding geeft recht op Vlaams opleidingsverlof en Brussels Educatief Verlof. De cursus Nagerechten geeft geen recht op Brussels Educatief Verlof.
Kledij voorzien van logo verplicht aan te kopen via externe partner:
Werkkleding Van Asbroek.
Adres: Gentsesteenweg 36, 9420 Erpe-Mere
Telefoon: 053 75 04 67
Openingstijden:
maandag | 10:00–12:00, 13:00–18:00 | |
dinsdag | 10:00–12:00, 13:00–18:00 | |
woensdag | 10:00–12:00, 13:00–18:00 | |
donderdag | 10:00–12:00, 13:00–18:00 | |
vrijdag | 10:00–12:00, 13:00–18:00 | |
zaterdag | 09:00–17:00 | |
zondag | Gesloten |
Kledij | Aankoopprijs (dit is een richtprijs) |
Koksvest wit | € 56,00 |
Voorbindschort zwart | € 11,00 |
koksbroek ( zwart optioneel) | € 25,00 |
Veiligheidsschoenen ( Optioneel) | € 44,77 |
Veiligheidsschoenen ( Optioneel) | € 67,15 |
Hoofddeksel ( optioneel) | € 10,00 |
2 keukenhanddoeken (verplicht ) | |
Zaalkledij | |
Bavetschort grijs | € 18,00 |
Broek zaal zwart heren | € 37,51 |
Broek zaal zwart dames | € 37,51 |
Hemd wit heren | € 29,00 |
Blouse wit dames | € 29,00 |
2 witte dienservetten | |
2 keukenhanddoeken (verplicht ) | |
Extra materiaal | Raming aankoopprijs |
Basisbegrippen van de keuken | € 25,00 |
Messenset ( wordt besproken in de klas) | € 100,00 |
Ontkurker ( sommelier) | € 5,00 – € 20,00 |
Bestelbon boekje ( zaal) | € 2,00 – € 5,00 |
Witte dienhandschoenen ( wordt besproken in de klas) |