Opleiding Kok/Kelner

Uurrooster

Keukenmedewerker - hulpkok - kok 2022-2023

ModuleDagLesmomentTrajectduurLesplaatsPrijs*
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten (wordt samen met Eenvoudige nagerechten gevolgd)Donderdag18.15 - 20.1008/09 - 26/01Ledebaan165
Dinsdag18.15 - 20.1031/01 - 20/06Ledebaan165
Woensdag18.15 - 20.1001/02 - 21/06Ledebaan165
Eenvoudige nagerechten (wordt samen met Eenvoudige Vlees- en gevogeltegerechten gevolgd)Donderdag20.10 - 22.0508/09 - 26/01Ledebaan115
Dinsdag20.10 - 22.0531/01 - 20/06Ledebaan115
Woensdag20.10 - 22.0501/02 - 21/06Ledebaan115
Eenvoudige visgerechten (wordt samen met Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden gevolgd)Maandag18.15 - 20.1005/09 - 23/01Ledebaan165
Dinsdag18.15 - 20.1006/09 - 24/01Ledebaan165
Dinsdag18.15 - 20.1031/01 - 20/06Ledebaan165
Donderdag18.15 - 20.1002/02 - 22/06Ledebaan165
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden (wordt samen met Eenvoudige visgerechten gevolgd)Maandag20.10 - 22.0505/09 - 23/01Ledebaan125
Dinsdag20.10 - 22.0506/09 - 24/01Ledebaan125
Dinsdag20.10 - 22.0531/01 - 20/06Ledebaan125
Donderdag20.10 - 22.0502/02 - 22/06Ledebaan125
*Bistrogerechten met vlees en gevogelteWoensdag18.15 - 22.0507/09 - 25/01Ledebaan345
Maandag18.15 - 22.0530/01 - 19/06Ledebaan345
Donderdag18.15 - 22.0502/02 - 22/06Ledebaan345
*Bistrogerechten met visMaandag18.15 - 22.0505/09 - 23/01Ledebaan345
Donderdag18.15 - 22.0508/09 - 26/01Ledebaan345
Dinsdag18.15 - 22.0531/01 - 20/06Ledebaan345
*Bistrogerechten met groenten en kruidenMaandag18.15 - 22.0530/01 - 19/06Ledebaan310
*Bistro-nagerechtenWoensdag18.15 - 22.0507/09 - 25/01Ledebaan310
Initiatie ontvangst en bediening van gastenWoensdag18.00 - 22.0507/09 - 18/01Terlinden200
Woensdag18.00 - 22.0501/02 - 14/06Terlinden200
**VisgerechtenWoensdag18.00 - 22.0507/09 - 18/01Terlinden180
Woensdag18.00 - 22.0501/02 - 14/06Terlinden180
**VleesgerechtenDinsdag18.15 - 22.0506/09 - 24/01Ledebaan355
Dinsdag18.15 - 22.0531/01 - 20/06Ledebaan355
**StreekgerechtenDonderdag18.00 - 22.0508/09 - 19/01Terlinden180
***Dienst aan de kaart/keukenDonderdag18.00 - 22.0502/02 - 15/06Terlinden180

* Deze modules kun je enkel volgen na het behalen van het certificaat Keukenmedewerker
** Dez modules kun je enkel volgen na het behalen van het certificaat Hulpkok

Om praktische redenen worden volgende modules samen gevolgd op één lesavond. Je kan voor beiden inschrijven.
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten wordt samen gevolgd met de module Eenvoudige nagerechten.
Eenvoudige visgerechten wordt samen gevolgd met de module Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden.

IG = inschrijvingsgeld
VG = verbruiksgoederen
GVG = gedeeltelijk vrijgesteld van inschrijvingsgeld
VVG = volledig vrijgesteld van inschrijvingsgeld

Campus Terlinden, Oude Gentbaan 49 Aalst

ModuleDagLesmomentPeriodeTotaalIGVGGVGVVG 
Initiatie ontvangst en bediening van gastenWoensdag18.00 - 22.0507/09 - 18/012001208010480volzet
Woensdag18.00 - 22.0501/02 - 14/062001208010480
**VisgerechtenWoensdag18.00 - 22.0507/09 - 18/01180120608460
Woensdag18.00 - 22.0501/02 - 14/06180120608460
**StreekgerechtenDonderdag18.00 - 22.0508/09 - 19/01180120608460
***Dienst aan de kaart/keukenDonderdag18.00 - 22.0502/02 - 15/06180120608460

IG = inschrijvingsgeld – VG = verbruiksgoederen – GVG = gedeeltelijk vrijgesteld van inschrijvingsgeld – VVG = volledig vrijgesteld van inschrijvingsgeld

Alle modules zonder sterretje vooraan zijn instapvrij.
** Deze modules kun je enkel volgen na het behalen van het certificaat Hulpkok
***Deze module kun je enkel volgen na het behalen van de attesten Vleesgerechten, Streekgerechten en Visgerechten

Deze opleiding kan je betalen met opleidingscheques.
Deze opleiding komt in aanmerking voor het gebruik van KMO-portefeuille.
Deze opleiding geeft recht op Vlaams opleidingsverlof en Brussels Educatief Verlof. De cursus Nagerechten geeft geen recht op Brussels Educatief Verlof.

Kledij voorzien van logo verplicht aan te kopen via het centrum
Koksvest €30.00
Koksbroek €25.00
Voorbindschort (keuken) €9.00
Bavetschort (zaal) €9.50

Kledij optioneel aan te kopen via het centrum
Broek dames (zaal) €32.50
Broek heren (zaal) €32.50
Blouse dames (zaal) €21.00
Hemd heren (zaal) €21.00
Veiligheidsschoenen €31.00
Veiligheidsschoenen €78.00

Extra materiaal – raming
Basisbegrippen van de keuken €20.00 ISBN 978 90 289 2181 8
Messenset €100.00
Messenset wordt besproken in de klas en zelf aangekocht

Geïnteresseerd?

Schrijf je nu in!