Opleiding Kok/Kelner

Uurrooster

Afdeling: keukenmedewerker - hulpkok - kok 2024-2025

ModuleDagLesmomentPeriodeLesplaatsTotaal
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechtenWoensdag18.15 - 20.1004/09 - 22/01Ledebaan190inschrijven
Dinsdag18.15 - 20.1028/01 - 17/06Ledebaan190
Eenvoudige nagerechtenWoensdag20.10 - 22.0504/09 - 22/01Ledebaan130inschrijven
Dinsdag20.10 - 22.0528/01 - 17/06Ledebaan130
Eenvoudige gerechten met visDinsdag18.15 - 20.1003/09 - 21/01Ledebaan190inschrijven
Woensdag18.15 - 20.1029/01 - 18/06Ledebaan190
Eenvoudige gerechten met groenten en kruidenDinsdag20.10 - 22.0503/09 - 21/01Ledebaan142inschrijven
Woensdag20.10 - 22.0529/01 - 18/06Ledebaan142
Bistrogerechten met vlees en gevogelte**Maandag18.15 - 22.0502/09 - 20/01Ledebaan394inschrijven
Bistrogerechten met vis**Maandag18.15 - 22.0527/01 - 16/06Ledebaan394
Bistrogerechten met groenten en kruiden**Dinsdag18.15 - 22.0503/09 - 21/01Ledebaan352inschrijven
Bistro-nagerechten**Dinsdag18.15 - 22.0528/01 - 17/06Ledebaan352
Initiatie ontvangst en bediening van gasten***Woensdag18.00 - 22.0504/09 - 15/01Terlinden221inschrijven
Woensdag18.00 - 22.0529/01 - 11/06Terlinden221
Donderdag18.00 - 22.0505/09 - 16/01Terlinden221inschrijven
Donderdag18.00 - 22.0530/01 - 12/06Terlinden221
Restaurant à la carte****Woensdag18.00 - 22.0504/09 - 15/01Terlinden196inschrijven
Woensdag18.00 - 22.0529/01 - 11/06Terlinden196
Restaurant à la carte en keukenbeheer****Donderdag18.00 - 22.0530/01 - 12/06Terlinden196
Donderdag18.00 - 22.0530/01 - 12/06Terlinden196
Restaurant à la carte en keukenorganisatie****Donderdag18.00 - 22.0505/09 - 16/01Terlinden196inschrijven
Donderdag18.00 - 22.0505/09 - 16/01Terlinden196inschrijven

Om praktische redenen worden volgende modules samen gevolgd op één lesavond.
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten wordt samen gevolgd met de module Eenvoudige nagerechten.
Eenvoudige visgerechten wordt samen gevolgd met de module Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden.

*Voor meer info over de samenstelling van de prijs en de prijzen in kader van vrijstelling klik je door op de prijs van de door jou gekozen cursus.
**Kan je pas volgen nadat je het certificaat van Keukenmedewerker behaald hebt.
***Kan je pas volgen nadat je het certificaat van Keukenmedewerker behaald hebt.
****Kan je pas volgen nadat je het certificaat van Hulpkok behaald hebt.

Inschrijvingen voor het tweede semester zijn momenteel nog niet mogelijk.

Inschrijvingen voor het tweede semester zijn momenteel nog niet mogelijk.

Deze opleiding kan je betalen met opleidingscheques.
Deze opleiding komt in aanmerking voor het gebruik van KMO-portefeuille.
Deze opleiding geeft recht op Vlaams opleidingsverlof en Brussels Educatief Verlof. De cursus Nagerechten geeft geen recht op Brussels Educatief Verlof.

Kledij voorzien van logo verplicht aan te kopen via externe partner:

Werkkleding Van Asbroek.

Adres: Gentsesteenweg 36, 9420 Erpe-Mere

Telefoon: 053 75 04 67

Openingstijden:

maandag 10:00–12:00, 13:00–18:00
dinsdag 10:00–12:00, 13:00–18:00
woensdag 10:00–12:00, 13:00–18:00
donderdag 10:00–12:00, 13:00–18:00
vrijdag 10:00–12:00, 13:00–18:00
zaterdag 09:00–17:00
zondag Gesloten

 

Kledij Aankoopprijs (dit is een richtprijs)
Koksvest wit € 56,00
Voorbindschort zwart € 11,00
koksbroek ( zwart optioneel) € 25,00
Veiligheidsschoenen ( Optioneel) € 44,77
Veiligheidsschoenen ( Optioneel) € 67,15
Hoofddeksel ( optioneel) € 10,00
2 keukenhanddoeken (verplicht )
Zaalkledij
Bavetschort grijs € 18,00
Broek zaal zwart heren € 37,51
Broek zaal zwart dames € 37,51
Hemd wit heren € 29,00
Blouse wit dames € 29,00
2 witte dienservetten
2 keukenhanddoeken (verplicht )
Extra materiaal Raming aankoopprijs
Basisbegrippen van de keuken € 25,00
Messenset ( wordt besproken in de klas) € 100,00
Ontkurker ( sommelier) € 5,00 – € 20,00
Bestelbon boekje ( zaal) € 2,00 – € 5,00
Witte dienhandschoenen ( wordt besproken in de klas)

Heb je vragen?

Contacteer ons