Opleiding Kok/Kelner

Uurrooster

Keukenmedewerker - hulpkok - kok 2022-2023 - 2e semester

ModuleDagLesmomentPeriodeTotaalIGVGGVGVVG
 Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten (wordt samen met Eenvoudige nagerechten gevolgd)Dinsdag18.15 - 20.1031/01 - 20/0619060130142130
 Eenvoudige nagerechten (wordt samen met Eenvoudige Vlees- en gevogeltegerechten gevolgd)Dinsdag20.10 - 22.0531/01 - 20/0613060708270
 Eenvoudige visgerechten (wordt samen met Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden gevolgd)Dinsdag18.15 - 20.1031/01 - 20/0619060130142130
Donderdag18.15 - 20.1002/02 - 22/0619060130142130
 Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden (wordt samen met Eenvoudige visgerechten gevolgd)Dinsdag20.10 - 22.0531/01 - 20/0614260829482
Donderdag20.10 - 22.0502/02 - 22/0614260829482
*Bistrogerechten met vlees en gevogelteMaandag18.15 - 22.0530/01 - 19/06394120274298274
 *Bistrogerechten met viswoensdag18.15 - 22.0501/02 - 21/06394120274298274
*Bistrogerechten met groenten en kruidenMaandag18.15 - 22.0530/01 - 19/06352120232256232
Bistro-nagerechtenDinsdag18,15 - 22,05310120190214190
Woensdag18,15 - 22,05310120190214190

IG = inschrijvingsgeld – VG = verbruiksgoederen – GVG = gedeeltelijk vrijgesteld van inschrijvingsgeld – VVG = volledig vrijgesteld van inschrijvingsgeld

Alle modules zonder sterretje vooraan zijn instapvrij.

* Deze modules kun je enkel volgen na het behalen van het certificaat Keukenmedewerker
** Deze modules kun je enkel volgen na het behalen van het certificaat Hulpkok

Om praktische redenen worden volgende modules samen gevolgd op één lesavond. Je kan voor beiden inschrijven.
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten wordt samen gevolgd met de module Eenvoudige nagerechten.
Eenvoudige visgerechten wordt samen gevolgd met de module Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden.

Campus Terlinden, Oude Gentbaan 49 Aalst

ModuleDagLesmomentPeriodeTotaalIGVGGVGVVG
 Initiatie ontvangst en bediening van gastenWoensdag18.00 - 22.0501/02 - 14/06221120101125101
 **VisgerechtenWoensdag18.00 - 22.0501/02 - 14/061961207610076
***Dienst aan de kaart/keukenDonderdag18.00 - 22.0502/02 - 15/061961207610076

IG = inschrijvingsgeld – VG = verbruiksgoederen – GVG = gedeeltelijk vrijgesteld van inschrijvingsgeld – VVG = volledig vrijgesteld van inschrijvingsgeld

Alle modules zonder sterretje vooraan zijn instapvrij.
** Deze modules kun je enkel volgen na het behalen van het certificaat Hulpkok
***Deze module kun je enkel volgen na het behalen van de attesten Vleesgerechten, Streekgerechten en Visgerechten

Deze opleiding kan je betalen met opleidingscheques.
Deze opleiding komt in aanmerking voor het gebruik van KMO-portefeuille.
Deze opleiding geeft recht op Vlaams opleidingsverlof en Brussels Educatief Verlof. De cursus Nagerechten geeft geen recht op Brussels Educatief Verlof.

Kledij voorzien van logo verplicht aan te kopen via het centrum
Koksvest €30.00
Koksbroek €25.00
Voorbindschort (keuken) €9.00
Bavetschort (zaal) €9.50

Kledij optioneel aan te kopen via het centrum
Broek dames (zaal) €32.50
Broek heren (zaal) €32.50
Blouse dames (zaal) €21.00
Hemd heren (zaal) €21.00
Veiligheidsschoenen €31.00
Veiligheidsschoenen €78.00

Extra materiaal – raming
Basisbegrippen van de keuken €25.00 ISBN 978 90 289 2181 8
Messenset €100.00
Messenset wordt besproken in de klas en zelf aangekocht

Geïnteresseerd?

Schrijf je nu in!