Opleiding Kok/Kelner

Uurrooster

Kok – kelner 2020 - 2021 - 2e semester

ModuleDagLesmomentPeriodeTotaalIGVGHBGVGVVG
Initiatie warme keukenMaandag18.15 – 22.0525/01 - 14/062651201450169145
Woensdag18.15 – 22.0527/01 - 16/062651201450169145
Koude keukenWoensdag18.15 – 22.0527/01 - 16/062801201600184160
Donderdag18.15 – 22.0528/01 - 17/062801201600184160
NagerechtenDonderdag18.15 – 22.0528/01 - 17/062801201600184160
**VleesgerechtenDinsdag18.15 – 22.0526/01 - 15/062951201750199175

Deze opleiding kan je betalen met opleidingscheques.

Deze opleiding komt in aanmerking voor het gebruik van KMO-portefeuille.

Deze opleiding geeft recht op Vlaams opleidingsverlof en Brussels Educatief Verlof. De cursus Nagerechten geeft geen recht op Brussels Educatief Verlof.

Alle modules zonder sterretje vooraan zijn instapvrij.

** Deze modules zijn niet instapvrij.
De modules dagschotels met vlees en gevogelte en dagschotels met vis kunnen enkel gevolgd worden na het behalen van het attest van de modules initiatie warme keuken + koude keuken
De module specialiteiten kan enkel gevolgd worden na het behalen van het certificaat van kok.
De module visgerechten, vleesgerechten, streekgerechten kunnen enkel gevolgd worden na het behalen van het certificaat van hulpkok.
De module dienst aan de kaart/keuken kan enkel gevolgd worden na het behalen van het attest van de module visgerechten + de module vleesgerechten + de module streekgerechten.

Alle modules gaan door in de gebouwen op onze campus Ledebaan 101 – Aalst.

IG = inschrijvingsgeld
VG = verbruiksgoederen
GVG = gedeeltelijk vrijgesteld van inschrijvingsgeld
VVG = volledig vrijgesteld van inschrijvingsgeld

Kledij voorzien van logo verplicht aan te kopen via het centrum
Koksvest €30.00
Koksbroek €25.00
Voorbindschort (keuken) €9.00
Bavetschort (zaal) €9.50

Kledij optioneel aan te kopen via het centrum
Broek dames (zaal) €28.50
Broek heren (zaal) €29.50
Blouse dames (zaal) €21.00
Hemd heren (zaal) €21.00
Veiligheidsschoenen €29.00
Veiligheidsschoenen €78.00

Extra materiaal – raming
Basisbegrippen van de keuken €20.00 ISBN 978 90 289 2181 8
Messenset €100.00
Messenset wordt besproken in de klas en zelf aangekocht

Geïnteresseerd?

Schrijf je nu in!