Opleiding Kok/Kelner

Uurrooster

Afdeling: keukenmedewerker - hulpkok - kok 2023-2024

ModuleDagLesmomentPeriodeTotaal**
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten (wordt samen met Eenvoudige nagerechten gevolgd)Woensdag18.15 - 20.1006/09 - 24/01190inschrijven
Dinsdag18.15 - 20.1030/01 - 18/06190
Eenvoudige nagerechten (wordt samen met Eenvoudige Vlees- en gevogeltegerechten gevolgd)Woensdag20.10 - 22.0506/09 - 24/01130inschrijven
Dinsdag20.10 - 22.0530/01 - 18/06130
Eenvoudige visgerechten (wordt samen met Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden gevolgd)Dinsdag18.15 - 20.1005/09 - 23/01190inschrijven
Woensdag18.15 - 20.1031/01 - 13/06190
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden (wordt samen met Eenvoudige visgerechten gevolgd)Dinsdag20.10 - 22.0505/09 - 23/01142inschrijven
Woensdag20.10 - 22.0531/01 - 13/06142
Bistrogerechten met vlees en gevogelte*Dinsdag18.15 - 22.0505/09 - 23/01394inschrijven
Donderdag18.15 - 22.0507/09 - 25/01394inschrijven
Bistrogerechten met vis*Dinsdag18.15 - 22.0530/01 - 18/06394inschrijven
Bistrogerechten met groenten en kruiden*Woensdag18.15 - 22.0506/09 - 24/01352inschrijven
Maandag18.15 – 22.0529/01 – 17/06352
Bistro-nagerechten*Maandag18.15 - 22.0504/09 – 22/01352inschrijven
Woensdag18.15 – 22.0531/01 - 19/06352

Om praktische redenen worden volgende modules samen gevolgd op één lesavond.
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten wordt samen gevolgd met de module Eenvoudige nagerechten.
Eenvoudige visgerechten wordt samen gevolgd met de module Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden.

Inschrijven voor modules die starten in september 2023 zal vanaf 12 juni mogelijk zijn.

* Kan je pas volgen nadat je het certificaat Keukenmedewerker behaald hebt
** Voor meer info over de samenstelling van de prijs en de prijzen in kader van vrijstelling klik je door op de prijs van de door jou gekozen cursus

Campus Terlinden, Oude Gentbaan 49 Aalst

ModuleDagLesmomentPeriodeTotaal
Initiatie ontvangst en bediening van gastenWoensdag18.00 - 22.0506/09 - 17/01221inschrijven
Woensdag18.00 - 22.0531/01 - 12/06221
Donderdag18.00 – 22.0507/09 – 18/01221inschrijven
Donderdag18.00 – 22.0501/02 – 13/06221
Restaurant à la carte ***Woensdag18.00 – 22.0506/09 – 17/01196inschrijven
Donderdag18.00 – 22.0507/09 – 18/01196inschrijven
Restaurant à la carte en keukenbeheer ***Woensdag18.00 – 22.0531/01 – 12/06196
Donderdag18.00 – 22.0501/02 – 13/06196

Inschrijven voor modules die starten in september 2023 zal vanaf 12 juni mogelijk zijn.

*** Kan je pas volgen nadat je het certificaat van Hulpkok behaald hebt

Deze opleiding kan je betalen met opleidingscheques.
Deze opleiding komt in aanmerking voor het gebruik van KMO-portefeuille.
Deze opleiding geeft recht op Vlaams opleidingsverlof en Brussels Educatief Verlof. De cursus Nagerechten geeft geen recht op Brussels Educatief Verlof.

Kledij voorzien van logo verplicht aan te kopen via het centrum
Koksvest €30.00
Koksbroek €25.00
Voorbindschort (keuken) €9.00
Bavetschort (zaal) €9.50

Kledij optioneel aan te kopen via het centrum
Broek dames (zaal) €32.50
Broek heren (zaal) €32.50
Blouse dames (zaal) €21.00
Hemd heren (zaal) €21.00
Veiligheidsschoenen €31.00
Veiligheidsschoenen €78.00

Extra materiaal – raming
Basisbegrippen van de keuken €25.00 ISBN 978 90 289 2181 8
Messenset €100.00
Messenset wordt besproken in de klas en zelf aangekocht

Heb je vragen?

Contacteer ons