Cursus Photoshop

Inhoud

Wil jij ook jouw vakantiefoto’s naar jouw hand leren zetten? Storende achtergronden verwijderen? Dan is de opleiding  Photoshop zeker iets voor jou! Deze cursus is geschikt voor fotografen, medewerkers uit grafische bedrijven, reclamebureaus, grafische vormgevers of redactiemedewerkers alsook voor hobbyisten die professioneel aan de slag willen met Photoshop voor het bewerken en onderhouden van hun grafische bestanden.

Van het retoucheren van een vakantiefoto tot het samenstellen van een prachtige fotocollage, je leert het allemaal in deze opleiding Photoshop. Stap voor stap leer je de basisvaardigheden van dit uitgebreid pakket kennen.

Enkele thema’s die we zullen behandelen: afmetingen en resoluties bepalen, lagen aanmaken, selecteren, transformeren, retoucheren en tekst opmaken, foto’s verbeteren, speciale effecten toepassen, rode ogen corrigeren, handelingen, webanimaties…

In deze modules wordt gewerkt met de Nederlandstalige versie van het programma Adobe Photoshop CC. Wij bieden deze cursus aan in vier modules.

Kriebelt het om deze opleiding photoshop te volgen? Schrijf je vandaag nog in en leer binnenkort alle geheimen van dit uitgebreide programma kennen.

Geïnteresseerd?

Bekijk het uurrooster