Restaurant Terlinden

Restaurant Terlinden

Het CVO Pro beschikt over het stijlvolle didactisch restaurant Terlinden, reeds lang een begrip in Aalst en omgeving.

In deze locatie bekwamen onze cursisten zich in het bereiden van een breed palet aan gastronomische gerechten en dit onder de deskundige begeleiding van ervaren, toegewijde en pedagogisch opgeleide chefs.

Chefs en cursisten ontvangen jullie graag van maandag tot en met donderdag, telkens van 19u. tot 22u.

Woensdagavond worden menu’s met vis bereid en op maandag-, dinsdag- en donderdagavond wordt met een keuzemenu gewerkt.

Raadpleeg ook regelmatig de rubriek evenementen en laat je verrassen door onze speciale culinaire activiteiten, demonstraties of voordrachten.

Menu’s

We ontvangen je graag in ons didactisch restaurant Terlinden, waar onze cursisten van de gevorderde modules je graag verwennen met hun kookkunsten.
Je kan gerust de menu’s tot 17 januari 2019 al eens bekijken om na te gaan welke gerechten je het meest aanspreken.

Schuif je graag mee aan tafel kan dit voor de prijs van € 39,00 (geen supplement voor kaas en een koffie of een thee na de maaltijd is inbegrepen).

Op vertoon van je CVO Pro-studentenkaart 2018 (of je inschrijvingsfiche 2018-2019 indien je de studentenkaart nog niet hebt ontvangen) bieden wij je gratis ons huisaperitief aan. Dit aanbod geldt wel enkel voor jou als cursist en niet voor je tafelgenoten.

Een aantal weken per semester bieden wij ook een themamenu aan. De prijs voor deze menu’s ligt iets hoger en je kan ook voor aangepaste wijnen kiezen. De prijs voor deze menu’s wordt op voorhand bekendgemaakt. Je kan deze themamenu’s ook al raadplegen.

Het derde themamenu is Herfst en wordt geserveerd in de week van 12 november 2018. Voor dit menu betaal je € 45,00 inclusief kazen van Van Tricht en een koffie of thee met versnaperingen. Je kan daarnaast ook kiezen voor een menu met aangepaste wijnen aan de prijs van € 55,00 of een menu met BOB-wijnen aan de prijs van € 50,00 (BOB-wijnen omvatten een alcoholvrij aperitief en een proevertje van de geschonken wijnen).

Reservaties

Het is steeds noodzakelijk om eerst te reserveren op het nummer 053-46 19 41. Dit kan telkens van maandag tot en met donderdag tussen 18u en 22u. Wij vragen bij voorkeur om de reserveringen tijdens deze uren te regelen.
Binnenkort bieden wij wel de mogelijkheid aan om elektronisch te reserveren.

Betaling van je etentje kan enkel via bancontact.

Graag tot binnenkort en smakelijk!

Stany Meskens
directeur CVO Pro
stany.meskens@cvopro.be

Contact

Restaurant Terlinden
Oude Gentbaan 49
9300 Aalst
T: 053/46 19 41
E: info@cvopro.be

Menu’s

Ontdek hier onze menu’s!

Bereikbaarheid

Voor de mensen die vanuit de Boudewijnlaan komen:

Neem niet de tunnel, maar sla onderaan het viaduct aan de Boudewijnlaan (ter hoogte van campus Ledebaan van ons CVO Pro) linksaf richting de Ledebaan. Neem de eerste straat rechts (Welvaartstraat) en volg die helemaal tot het einde. Daar sla je rechtsaf tot op de Gentsesteenweg. Op de rotonde ga je rechtdoor richting Vijfhuizen (N9) tot aan het tankstation van Texaco en daar sla je rechtsaf (Kreupelveldstraat). De eerste straat rechts is de Oude Gentbaan.

Voor de mensen die vanuit de Siesegemlaan komen:

Neem niet de tunnel, maar de bovengrondse weg naast de tunnel tot aan de rotonde. Op de rotonde ga je rechtdoor richting Vijfhuizen (N9) tot aan het tankstation van Texaco en daar sla je rechtsaf (Kreupelveldstraat). De eerste straat rechts is de Oude Gentbaan.

Voor de mensen die vanuit het centrum komen:

Op de rotonde ga je rechtdoor richting Vijfhuizen (N9) tot aan het tankstation van Texaco en daar sla je rechtsaf (Kreupelveldstraat). De eerste straat rechts is de Oude Gentbaan.

Meer info over de werken vind je hier.

Vragen of informatie nodig?

Contacteer ons!