Restaurant Terlinden

Restaurant Terlinden

Het CVO Pro beschikt over het stijlvolle didactisch restaurant Terlinden, reeds lang een begrip in Aalst en omgeving.

In deze locatie bekwamen onze cursisten zich in het bereiden van een breed palet aan gastronomische gerechten en dit onder de deskundige begeleiding van ervaren, toegewijde en pedagogisch opgeleide chefs.

Chefs en cursisten ontvangen jullie graag op maandag, woensdag en donderdag, telkens van 19u. tot 22u.

Maandagavond worden menu’s met vis bereid en woensdag- en donderdagavond wordt met een keuzemenu gewerkt.

Raadpleeg ook regelmatig de rubriek evenementen en laat je verrassen door onze speciale culinaire activiteiten, demonstraties of voordrachten.

Menu’s

We ontvangen je graag in ons didactisch restaurant Terlinden, waar onze cursisten van de gevorderde modules je graag verwennen met hun kookkunsten.

Je kan de menu’s bekijken om na te gaan welke gerechten je het meest aanspreken.

Schuif je graag mee aan tafel kan dit voor de prijs van € 39,00 (geen supplement voor kaas en een koffie of een thee na de maaltijd is inbegrepen).

Op vertoon van je CVO Pro-studentenkaart 2019 (of je inschrijvingsfiche 2019-2020 indien je de studentenkaart nog niet hebt ontvangen) bieden wij je gratis ons huisaperitief aan. Dit aanbod geldt wel enkel voor jou als cursist en niet voor je tafelgenoten.

Een aantal weken per semester bieden wij ook een themamenu aan. Voor dit menu betaal je € 45,00 inclusief kazen van Van Tricht en een koffie of thee met versnaperingen. Je kan daarnaast ook kiezen voor een menu met aangepaste wijnen aan de prijs van € 55,00 of een menu met BOB-wijnen aan de prijs van € 50,00 (BOB-wijnen omvatten een alcoholvrij aperitief en een proevertje van de geschonken wijnen). Je kan deze themamenu’s ook al raadplegen.

Reservaties

Het is steeds noodzakelijk om eerst te reserveren op het nummer 053-46 19 41. Dit kan telkens op maandag, woensdag en donderdag tussen 18u en 22u. Wij vragen bij voorkeur om de reserveringen tijdens deze uren te regelen.
Reserveren kan momenteel enkel telefonisch. Binnenkort bieden wij wel de mogelijkheid aan om elektronisch te reserveren.

Betaling van je etentje kan enkel via bancontact.

Graag tot binnenkort en smakelijk!

Stany Meskens
directeur CVO Pro
stany.meskens@cvopro.be

Contact

Restaurant Terlinden
Oude Gentbaan 49
9300 Aalst
T: 053/46 19 41
E: info@cvopro.be

Menu’s

Ontdek onze menu’s!

Bereikbaarheid

Voor de mensen die vanuit de Boudewijnlaan komen:

Neem niet de tunnel, maar sla onderaan het viaduct aan de Boudewijnlaan (ter hoogte van campus Ledebaan van ons CVO Pro) linksaf richting de Ledebaan. Neem de eerste straat rechts (Welvaartstraat) en volg die helemaal tot het einde. Daar sla je rechtsaf tot op de Gentsesteenweg. Op de rotonde ga je rechtdoor richting Vijfhuizen (N9) tot aan het tankstation van Texaco en daar sla je rechtsaf (Kreupelveldstraat). De eerste straat rechts is de Oude Gentbaan.

Voor de mensen die vanuit de Siesegemlaan komen:

Neem niet de tunnel, maar de bovengrondse weg naast de tunnel tot aan de rotonde. Op de rotonde ga je rechtdoor richting Vijfhuizen (N9) tot aan het tankstation van Texaco en daar sla je rechtsaf (Kreupelveldstraat). De eerste straat rechts is de Oude Gentbaan.

Voor de mensen die vanuit het centrum komen:

Op de rotonde ga je rechtdoor richting Vijfhuizen (N9) tot aan het tankstation van Texaco en daar sla je rechtsaf (Kreupelveldstraat). De eerste straat rechts is de Oude Gentbaan.

Vragen of informatie nodig?

Contacteer ons!