Restaurant Terlinden

Restaurant Terlinden

Het CVO Pro beschikt over het stijlvolle didactisch restaurant Terlinden, reeds lang een begrip in Aalst en omgeving.

In deze locatie bekwamen onze cursisten zich in het bereiden van een breed palet aan gastronomische gerechten en dit onder de deskundige begeleiding van ervaren, toegewijde en pedagogisch opgeleide chefs.

Chefs en cursisten ontvangen jullie graag op maandag en woensdag, telkens van 19u. tot 22u.

Maandagavond wordt met een keuzemenu gewerkt en op woensdag worden menu’s met vis bereid.

Raadpleeg ook regelmatig de rubriek evenementen en laat je verrassen door onze speciale culinaire activiteiten, demonstraties of voordrachten.

Menu’s

We ontvangen je graag in ons didactisch restaurant Terlinden, waar onze cursisten van de gevorderde modules je graag verwennen met hun kookkunsten.

Je kan de menu’s bekijken om na te gaan welke gerechten je het meest aanspreken. Voor 2020 zullen we je vanaf maandag 10 februari opnieuw kunnen ontvangen. Vanaf maandag 20 januari kan je hiervoor reserveren.

Schuif je graag mee aan tafel kan dit voor de prijs van € 39,00 (geen supplement voor kaas en een koffie of een thee na de maaltijd is inbegrepen).

Op vertoon van je CVO Pro-studentenkaart 2020 (of je inschrijvingsfiche 2019-2020 indien je de studentenkaart nog niet hebt aangevraagd) bieden wij je gratis ons huisaperitief aan. Dit aanbod geldt wel enkel voor jou als cursist en niet voor je tafelgenoten.

Een aantal weken per semester bieden wij ook een themamenu aan. Voor dit menu betaal je € 45,00 inclusief kazen van Van Tricht en een koffie of thee met versnaperingen. Je kan daarnaast ook kiezen voor een menu met aangepaste wijnen aan de prijs van € 55,00 of een menu met BOB-wijnen aan de prijs van € 50,00 (BOB-wijnen omvatten een alcoholvrij aperitief en een proevertje van de geschonken wijnen). Je kan deze themamenu’s ook al raadplegen.

Reservaties

Het is steeds noodzakelijk om eerst te reserveren. Dit gebeurt bij voorkeur elektronisch.

Bij reservering vanaf 8 personen moet je wel eerst bellen op het nummer 053-46 19 41. Dit kan telkens op maandag en woensdag tussen 18u en 22u. Wij vragen bij voorkeur om de reserveringen tijdens deze uren te regelen.

Betaling van je etentje kan enkel via bancontact.

Graag tot binnenkort en smakelijk!

Stany Meskens
directeur CVO Pro
stany.meskens@cvopro.be

Contact

Restaurant Terlinden
Oude Gentbaan 49
9300 Aalst
T: 053/46 19 41
E: info@cvopro.be

Menu’s

Ontdek onze menu’s!

Bereikbaarheid

Voor de mensen die vanuit de Boudewijnlaan komen:
Neem niet de tunnel, maar de bovengrondse weg naast de tunnel tot aan de rotonde. Op de rotonde ga je rechts richting Vijfhuizen (N9) tot aan het tankstation van Texaco en daar sla je rechtsaf (Kreupelveldstraat). De eerste straat rechts is de Oude Gentbaan. De Oude Gentbaan is ondertussen enkelrichting. Uitrijden doe je via de Boudewijnlaan.

Voor de mensen die vanuit de Siesegemlaan komen:
Neem niet de tunnel, maar de bovengrondse weg naast de tunnel tot aan de rotonde. Op de rotonde ga je links richting Vijfhuizen (N9) tot aan het tankstation van Texaco en daar sla je rechtsaf (Kreupelveldstraat). De eerste straat rechts is de Oude Gentbaan. De Oude Gentbaan is ondertussen enkelrichting. Uitrijden doe je via de Boudewijnlaan.

Voor de mensen die vanuit het centrum komen:
Op de rotonde ga je rechtdoor richting Vijfhuizen (N9) tot aan het tankstation van Texaco en daar sla je rechtsaf (Kreupelveldstraat). De eerste straat rechts is de Oude Gentbaan. De Oude Gentbaan is ondertussen enkelrichting. Uitrijden doe je via de Boudewijnlaan.

Vragen of informatie nodig?

Contacteer ons!