Restaurant Terlinden

Restaurant Terlinden

Het CVO Pro beschikt over het stijlvolle didactisch restaurant Terlinden, reeds lang een begrip in Aalst en omgeving.

In deze locatie bekwamen onze cursisten zich in het bereiden van een breed palet aan gastronomische gerechten en dit onder de deskundige begeleiding van ervaren, toegewijde en pedagogisch opgeleide chefs.

Chefs en cursisten ontvangen jullie graag op woensdag en donderdag van 19u. tot 22u. Op woensdag en donderdag kan je à la carte eten.

We willen je uiteraard ontvangen in alle veiligheid en dit in jouw belang en dat van onze cursisten en ons personeel. De kwaliteit van de lucht wordt dan ook constant gemonitord door een CO2-meter.

Menu’s

We ontvangen je graag in ons didactisch restaurant Terlinden, waar onze cursisten van de gevorderde modules je graag verwennen met hun kookkunsten.

Je kan onze menu’s bekijken om na te gaan welke gerechten je het meest aanspreken.
Schuif je graag mee aan tafel kan dit voor de prijs die je onderaan elk menu kan vinden.

Op vertoon van je CVO Pro-inschrijvingsfiche 2023-2024 bieden wij je gratis ons huisaperitief aan. Dit aanbod geldt wel enkel voor jou als cursist en niet voor je tafelgenoten.

Reservaties

Reserveren kan enkel online en dit via deze link.

Betaling van je etentje kan enkel via bancontact.

Graag tot binnenkort en smakelijk!

Stany Meskens
directeur CVO Pro
stany.meskens@cvopro.be

Contact

Restaurant Terlinden
Oude Gentbaan 49
9300 Aalst
E: info@cvopro.be

Menu’s

Ontdek onze menu’s!

Bereikbaarheid

Voor de mensen die vanuit de Boudewijnlaan komen:
Neem niet de tunnel, maar de bovengrondse weg naast de tunnel tot aan de rotonde. Op de rotonde ga je rechts richting Vijfhuizen (N9) tot aan het tankstation van Texaco en daar sla je rechtsaf (Kreupelveldstraat). De eerste straat rechts is de Oude Gentbaan. De Oude Gentbaan is ondertussen enkelrichting. Uitrijden doe je via de Boudewijnlaan.

Voor de mensen die vanuit de Siesegemlaan komen:
Neem niet de tunnel, maar de bovengrondse weg naast de tunnel tot aan de rotonde. Op de rotonde ga je links richting Vijfhuizen (N9) tot aan het tankstation van Texaco en daar sla je rechtsaf (Kreupelveldstraat). De eerste straat rechts is de Oude Gentbaan. De Oude Gentbaan is ondertussen enkelrichting. Uitrijden doe je via de Boudewijnlaan.

Voor de mensen die vanuit het centrum komen:
Op de rotonde ga je rechtdoor richting Vijfhuizen (N9) tot aan het tankstation van Texaco en daar sla je rechtsaf (Kreupelveldstraat). De eerste straat rechts is de Oude Gentbaan. De Oude Gentbaan is ondertussen enkelrichting. Uitrijden doe je via de Boudewijnlaan.

Vragen of informatie nodig?

Contacteer ons!