Taalcursus Spaans

Inhoud

¡Hola!
¿Qué tal?

Spanje is een land van de top 10-lijstjes. Indien je aan de Belgen vraagt wat de topbestemmingen zijn binnen Europa, staat Spanje er gegarandeerd in. Denk maar aan de foto’s van de prachtige stranden met alle schakeringen van blauw in de Balearen, de flamencodanseressen in Sevilla, de kunstwerken van Gaudí in Barcelona of de heerlijke pinxtos in het Noorden van Spanje, dé plek voor wie culinair verwend wil worden. Of je nu er nu even tussenuit wilt voor een citytrip of een verwenvakantie, Spanje zal zeker op je favorietenlijstje verschijnen. En terecht!

Bovendien behoort het Spaans tot de top 3 van de meest invloedrijke talen ter wereld. Deze taal telt immers meer dan 400 miljoen moedertaalsprekers en is de officiële taal in 21 landen. Niet enkel de wereld van onze Europese zuiderburen gaat open, maar ook nog eens die van Midden- en Zuid-Amerika.

Deze diverse Spaanse en Hispano-Amerikaanse cultuur bevat een waaier aan diversiteit zoals verschillende eetgewoonten, klimaten en toeristische kusten.

Het charmante Spaans kan jou dan ook toelaten deze geweldige cultuur te ontdekken. Spaans is een vrij eenvoudige taal die jou de kans geeft op een relatief snelle manier te communiceren en een deeltje van de wereld verder te ontdekken.

Laat je in ons centrum onderdompelen in de Spaanse taal en cultuur. Deze taal is niet alleen populair door het grote gebied waar Spaans gesproken wordt, maar ook omdat Spaans leren helemaal niet zo moeilijk is. Je zal ervan versteld staan hoe snel je een glaasje wijn kan bestellen in het Spaans of een praatje kan slaan met een local. Van het vragen naar de weg, het reizen met het openbaar vervoer, het reserveren van een hotel tot het bezoeken van een restaurant, je leert het allemaal bij ons. Zou je graag vlot willen communiceren met je Spaanstalige collega’s? Of ben je op zoek naar een cursus die je snel wegwijs maakt in het Spaans omdat je op Erasmus vertrekt of een rondreis plant in Zuid-Amerika? Dan ben je in ons centrum aan het juiste adres. Wij bieden cursussen aan van het eerste tot en met het achtste jaar en zelfs een verkort traject.

Bij Spaans leren ligt volgens ons de  focus op communicatie, zelfs na de eerste les spreek je al een paar zinnetjes Spaans. In de hogere jaren staan native speakers voor de klas en verfijnen ze jouw taalkennis samen met jou.

Kortom, de kennis van de Spaanse taal zal zowel privé als zakelijk een meerwaarde voor jou zijn.
Spaans leren doe je op een professionele en aangename manier bij CVO Pro Aalst! Waar wacht je nog op?

¡Bienvenidos y hasta septiembre!

Geïnteresseerd?

Bekijk het uurrooster