Organigram

Stany Meskens

Stany Meskens

directeur – HRM-beleid  – eventorganisatie – extra-muros activiteiten  – promo – positionering centrum – netwerking

Al 26 jaar is Stany directeur van CVO Pro en nog steeds bijt hij zich er gepassioneerd in vast en geeft hij elke dag het beste van zichzelf.

Hoe hij zijn job omschrijft? Als een vorm van zinvolle dienstverlening, vooral richting volwassenen. Wij proberen hen te begeleiden bij het ontwikkelen van aanwezige talenten samen met onze deskundige collega’s. Een ongelofelijk fijne, leuke en zinvolle job, zeker wanneer je ziet dat dit volwassenen nieuwe kansen geeft op professioneel vlak maar ook op economisch, sociaal en persoonlijk gebied.

Stany is ontzettend fier op het feit dat CVO Pro het grootste talenaanbod heeft in Vlaanderen. Je kan hier bijvoorbeeld ook terecht voor lessen ‘Oilsjters’, Afrikaans, IJslands, Noors en Fries.

Een man boordevol ideeën, met een passie voor het verleden maar volledig gericht op de toekomst en van vele markten thuis. En als hij dan echt eens even thuis is dan kan hij een stevige wandeling, vogelspottend, in de Vlassenbroekse polders zeker appreciëren.

Christel De Donder

adjunct-directeur – regelgeving praktijkopleidingen – coördinatie praktische opleidingen – externe partners beroepsopleidingen – coaching praktijkleerkrachten – data – aanvangsbegeleiding praktische opleidingen – coördinatie bestellingen

Al 31 jaar is Christel actief in het onderwijs. Ze startte als leerkracht in het volwassenenonderwijs in combinatie met het secundair onderwijs.

Ondertussen is ze al vele jaren onze adjunct-directeur voor de creatieve, technische, gastronomische, esthetische en zorg opleidingen.

Zelf is Christel ook zeer creatief aangelegd: schilderen, breien, haken of macramé, ze kan het allemaal. Het potje op de foto heeft ze zelf gemaakt en staat symbool voor haar job. Alle aparte draadjes, zij het leerkrachten zij het cursisten, kunnen samen een mooi geheel vormen. Door alle capaciteiten en talenten te bundelen creëer je zo nieuwe opportuniteiten.

Christel doet haar job enorm graag, maar kan zeker ook genieten van wat tijd voor zichzelf in het weekend.

Wat Christel ooit graag nog zou doen? Veel reizen, liefst naar verre oorden. Dromen mag, ook al leeft Christel graag van dag tot dag.

Christel De Donder
Mia Verlinden

Mia Verlinden

regelgeving  Administratie NT2 – personeelsadministratie  – verzekeringen – verlofaanvragen – coördinatie secretariaatswerking van de verschillende campussen

Al meer dan 10 jaar staat er een optimistische en uiterst gedreven collega achter onze personeelsadministratie en cursistenadministratie voor NT2: Mia Verlinden.

Uitkijken naar haar pensioen? Dat is niets voor Mia, ze werkt aan 100km per uur van ’s morgens tot ’s avonds en is een kei in multitasking. Volgens Mia kan je het leven maar beter niet te serieus nemen. Je betrapt jezelf dan ook vaak op een glimlach wanneer je met haar in gesprek bent.

Als ze toch eens een dagje niets te doen zou hebben zou ze wel eens door een boek durven bladeren of een hele dag niets doen misschien? Alhoewel, stilzitten is eigenlijk echt niet haar ding.

Als je Mia vraagt naar welke periode ze zou terugreizen in de tijd, dan kiest ze er voor om de teletijdmachine op 40 jaar terug te zetten. Eens herbeginnen vanaf het secundair, maar met behoud van de kennis die ze vandaag de dag heeft, dat lijkt haar wel wat.

Karin Steenackers

regelgeving financiën – centrumreglement – cursistenmapjes – raad van bestuur – schoolraad – woon-werk verkeer – groepsaankopen – verzekeringen

Karins professionele leven is sinds lang gevuld met financiën en onderwijs.

Ze kende CVO Pro al langer en stond ons al vaker bij, maar sinds 2006 is ze vast aan boord en zorgt haar gevarieerde takenpakket dat ze de school niet alleen vanbinnen en vanbuiten kent maar dat ze haar job ook ontzettend graag doet.

Geen enkele dag is hetzelfde. Ze bijt zich graag vast in details en zorgt ervoor dat alles klopt.

Daarnaast vindt Karin het fijn om het grotere geheel te kennen, een beetje van alles op de hoogte zijn zeg maar. Je kan dan ook voor ontzettend veel dingen bij Karin terecht. Altijd bereid en met de glimlach.

Karins vrije tijd is eerder beperkt, maar ze weet hem zonder probleem op te vullen.

Dingen die haar blij maken? Cultuur, creatief of actief bezig zijn en IJsland! Maar het meest van al: koken, daar maakt ze echt tijd voor en houdt ze al van sinds ze nog kind was. Ze was nooit uit haar moeders keuken weg te slaan, al was het toen nog vooral voor het proeven.

Karin Steenackers

Vragen of informatie nodig?

Contacteer ons!