Cursus Android

Inhoud

Heb je hem ook al? Zo’n platte, blinkende draagbare Android tablet of een mooie smartphone die je kan bedienen met een simpele touch! Je kan o.a. al een mailtje, sms en Whatsapp berichtje versturen,… je kent de basis van jouw smartphone maar droom je er van om nog beter, sneller en vlotter te kunnen werken met jouw smartphone of tablet? Dan is deze cursus iets voor jou.

Wat leer je allemaal in deze gevorderde cursus?

Je gaat een ticket boeken voor een concert en betaalt dit online. Het ticket ga je downloaden en doorsturen via Whatsapp. Vervolgens plaats je het betalingsbewijs en de genomen foto’s in “the cloud” met o.a. Dropbox, Google Drive,… Na het concert kopieer je jouw foto’s van jouw smartphone naar de pc of stick.

Je leert betalen bij de dokter met Payconiq en leest het geneesmiddelenvoorschrift via een app. Inloggen doe je met Itsme in de app van de mutualiteit om dan alle nodige documenten te uploaden en te downloaden.

De nieuwste liedjes gratis beluisteren via jouw toestel, wij leren het allemaal! Waar je ook bent, bekijk je jouw favoriete programma’s via jouw toestel.

Hoe kun je jouw toestel sneller en veiliger doen werken? Wil je voorkomen dat je al je zelfgenomen foto’s, documenten, video’s,… opeens kwijt bent, je leert hoe je een back-up kunt maken en dat je er altijd en overal aankan.

Voor al je wensen is er wel een app te vinden op het net! Een app voor al jouw klantenkaarten. Dankzij een handige gps, weten we altijd onze weg te vinden. Zelfs op reis vinden we vlot onze weg naar de beste en lekkerste restaurants. Wij maken jou wegwijs in de Play Store.

Bovendien leer je ook communiceren via Teams en Whatsapp zowel via jouw Smartphone als op de pc.

Breng jouw toestel mee naar de klas en wij leren jou alle geheimen ervan kennen. In deze cursus leer je op een flexibele, praktische wijze werken met jouw Android tablet of smartphone!

Schrijf je vandaag nog in en wij nemen jouw toestel volledig onder de loep!

Geïnteresseerd?

Bekijk het uurrooster