Cursus Android

Inhoud

Heb je hem al? Zo’n platte, blinkende draagbare Android tablet of een mooie smartphone die je kan bedienen met een simpele touch! Droom je er ook van om snel en vlot te kunnen werken met jouw smartphone of tablet?

Breng jouw toestel mee naar de klas en wij leren jou alle geheimen ervan kennen. In deze cursus leer je op een flexibele, praktische wijze kennis maken met je nieuwste aanwinst!

Hoe kun je jouw toestel sneller en veiliger doen werken? Wil je voorkomen dat je al je zelfgenomen foto’s, documenten, video’s,… opeens kwijt bent, je leert hoe je een back-up kunt maken en dat je er altijd en overal aankan. Ook benieuwd wat deze termen betekenen? hashtag #cvohandelsschoolaalst, swipen, apps, downloaden, bleutooth, emailen, cloud, facebook, 4G,… Voor al je wensen is er wel een app te vinden op het net! Een app voor al jouw klantenkaarten. Dankzij een handige gps, weten we altijd onze weg te vinden. Zelfs op reis vinden we vlot onze weg naar de beste en lekkerste restaurants. Wij maken jou wegwijs in de Play Store.

Schrijf je vandaag nog in en wij nemen jouw toestel volledig onder de loep! Wij bieden jou twee modules aan binnen de opleiding smartphone & tablet Android.

Geïnteresseerd?

Schrijf je nu in!