Inschrijven

Online via betaalmodule

In het uurrooster van de opleiding van jouw keuze klik je op ‘Inschrijven’. Je vult alle gevraagde gegevens in. Je betaalt online. Op dat ogenblik ben je ingeschreven. Na het verwerken van de betalingen, zal je een inschrijvingsfiche ontvangen via mail.

Het is mogelijk dat je een ander bedrag moet betalen dan het voorgestelde. Dit kan het gevolg zijn van een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld of het al dan niet aankopen van een handboek. In dit geval neem je best contact op met ons centrum via 053-46 19 00 of via info@cvopro.be. Bij vrijstelling van inschrijvingsgeld mail je dan ook de correcte attesten naar info@cvopro.be.

Online via opleidingscheques

Je vraagt tijdig je opleidingscheques aan via het WSE-loket.

In het uurrooster van de opleiding van jouw keuze klik je op ‘Inschrijven’. Je vult alle gevraagde gegevens in. Je mailt jouw opleidingscheques naar olc@cvopro.be. Na validering van jouw cheque zal je worden ingeschreven en hiervan ook op de hoogte worden gebracht. Je ontvangt een inschrijvingsfiche via mail. Meer info over opleidingscheques vind je onder onze rubriek Praktisch.

Indien jouw opleidingscheques niet het volledige bedrag van de cursus bedragen, schrijf je het saldo over op BE05 0910 2277 0575. In dit geval moet je wel duidelijk noteren dat het een saldo op de opleidingscheques betreft en voor welke cursus.

Online via KMO-portefeuille

Je vraagt tijdig je tussenkomst in de KMO-portefeuille aan en dit uiterlijk 14 dagen na de start van de cursus. Het volledige bedrag van onze cursussen komt in aanmerking (inschrijvingsgeld, cursusgeld, verbruiksgoederen en handboeken).

In het uurrooster van de opleiding van jouw keuze klik je op ‘Inschrijven’. Je vult alle gevraagde gegevens in. Zodra jouw betaling (rechtstreeks via KMO of prefinanciering) op de rekening staat, zal je worden  ingeschreven. Je ontvangt een inschrijvingsfiche via mail. Meer info over KMO-portefeuille vind je onder onze rubriek Praktisch.

Indien jouw tussenkomst KMO-portefeuille niet het volledige bedrag van de cursus bedraagt, schrijf je het saldo over op BE05 0910 2277 0575. In dit geval moet je wel duidelijk noteren dat het een saldo op de KMO-portefeuille betreft en voor welke cursus.

Op één van onze secretariaten

Je komt langs op één van onze secretariaten en een medewerker zal jou inschrijven. De betaling gebeurt via bancontact (nooit cash). Een betaling via opleidingscheques kan uiteraard ook, maar bij voorkeur mail je de opleidingscheques dan op voorhand naar olc@cvopro.be zodat wij ze reeds voor jou kunnen valideren.

Onze secretariaten zijn open van maandag tot en met donderdag van 18u tot 21u. en bevinden zich op het Keizersplein 19 en in de Ledebaan 101 in Aalst.

Vragen of informatie nodig?

Contacteer ons!