Skip to main content

CVO Pro bij Unizo

By 14 september 2017juni 25th, 2018Nieuws

Er is in de zomervakantie heel wat te doen geweest over de cursus bedrijfsbeheer en het feit dat het binnenkort niet meer noodzakelijk zal zijn om een attest van deze cursus behaald te hebben om een zaak op te starten.

Wij hebben deze discussie op de voet gevolgd, omdat wij als centrum voor volwassenenonderwijs ook bedrijfsbeheer aanbieden en actief willen blijven meewerken aan een kwalitatieve en interessante opleiding voor startende ondernemers.

De directeur van ons centrum, Stany Meskens, ging daarom langs bij de Unie van Zelfstandige Ondernemers om van gedachten te wisselen met Unizo-topman Karel Van Eetvelt.

Van Eetvelt deelt de mening van ons centrum dat een attest bedrijfsbeheer nog steeds een meerwaarde betekent voor startende ondernemers. Onze leerkrachten tonen starters de weg in het kluwen van de administratie, ondersteunen hen bij het schrijven van hun ondernemingsplan, overlopen valkuilen en sturen bij indien nodig.

Bovendien vinden wij het belangrijk om professionals uit te nodigen in ons centrum, die op basis van hun ervaringen op het terrein de do’s en de dont’s belichten. Op die manier kunnen we starters nog beter voorbereiden op het werkveld.