Skip to main content

CVO Pro viert zijn Topdag op 4 mei 2019!

By 1 mei 2019Nieuws

Misschien kom je tijdens jouw Topdag ons CVO Promoteam her en der tegen in de stad, maar breng zeker ook eens een bezoek aan onze stands aan de Hopmarkt 50. Dit kan doorlopend van 14u tot 18u.

Onze lesgevers informeren je graag omtrent onze brede waaier aan opleidingen.

De lesgevers van de gastronomische afdelingen hebben speciaal voor deze gelegenheid een CVO Pro-cocktail en een CVO Pro-mocktail ontwikkeld. Deze worden aan democratische prijzen aangeboden. Kom gerust eens proeven!

Heb je enige kennis van wijn, Doe dan zeker mee aan onze grote wijnquiz en maak kans op een gastronomisch diner voor 2 personen in ons didactisch restaurant Terlinden. Je kan aan deze quiz deelnemen van 14u tot 17u.

Hou je van dansen, dan zijn onze workshops “Salsa” zeker iets voor jou! We hebben in de  namiddag 4 workshops van 15 minuten en dit om 14u, 15u, 16u en 17u. Kom gerust eens langs en doe liefst actief mee.

Voor de kids hebben we een artistieke ballonplooier. Niet te missen!

Wie ’s avonds nog op stap wil, kan even langskomen om zich gratis te laten verwennen met mooie maquillage en een elegant kapsel. Onze lesgevers van de esthetische opleidingen geven hier het beste van zichzelf.

Onze lesgevers van de afdeling mode lopen rond in zelfgemaakte kleding en stellen door cursisten gemaakte tassen en kledingstukken tentoon.

Op het Keizersplein 19 ten slotte is ons secretariaat op het gelijkvloers geopend van 14u tot 18u voor info en inschrijvingen voor het cursusjaar 2019-2020.

Van harte welkom!

Het CVO Pro-team