Skip to main content

Tea Time at the Mayfair!

By 16 april 2018juni 25th, 2018Nieuws

Op vrijdag 27 april gaat de vakgroep Engels van ons centrum de culinaire toer op. Ze nodigen jullie uit voor een oer-Britse Tea Time op vrijdag 27 april in het prachtige nieuwe theehuis Mayfair in Aalst.

Heb je zin in een lekker kopje Britse thee? Laat je je ook soms verleiden door kleine gebakjes, zachte sandwiches en andere lekkernijen? Hou je van die traditionele gezelligheid en van het mooie vintage servies? Vraag je je soms af waar die traditie vandaan komt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Vrijdagavond zal je ondergedompeld worden in één van de meest bijzondere Britse gewoontes met heerlijke thee, een assortiment aan hartige en zoete lekkernijen, aangevuld met weetjes over de typische Britse trekjes en tradities. Daarvoor hebben we Harry De Paepe uitgenodigd, de auteur van het boek Stiff Upper Lips – Waarom de Engelsen zó Engels zijn en kenner bij uitstek van de Britse cultuur!

Wens je graag deel te nemen? Klik dan hier voor alle concrete informatie! Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!