Skip to main content

Vrijdag 10 maart 2023: oestertasting

By 16 februari 2023Nieuws

Op vrijdag 10 maart vindt in Hotel Keizershof de 7de oestertasting van CVO PRO plaats. Wacht niet om je in te schrijven!

De vakgroep Frans is zeer verheugd om na een onderbreking van 3 jaar opnieuw een oestertasting te kunnen organiseren. Ben je een echte oesterfan of heb je nog niet zoveel ervaring met oesters, maar wil je het wel eens proberen, dan is deze avond dé gelegenheid om je onder te dompelen in de zilte smaak van de oester en kennis te maken met 6 verschillende oestersoorten. Voor de prijs van 27 euro bieden wij jou 6 oesters aan, samen met 2 glazen Crémant.

Begin je al te watertanden en wil je er graag bij zijn? Dat kan op vrijdag 10 maart om 19 uur in Hotel Keizershof, Korte Nieuwstraat 15 in Aalst. Breng gerust jouw familie of vrienden mee. Inschrijven kan tot en met maandag 6 maart op het secretariaat waar je kan betalen via bancontact, maar je kan ook via overschrijving betalen op het nummer BE19 0682 3118 8312 met vermelding “Oestertasting”. In dat geval stuur je jouw gegevens (aantal + naam + telefoonnummer deelnemers) door naar kristel.ardyns@cvopro. Er kan niet contant betaald worden. We streven ernaar om een zo laag mogelijke prijs voor jou te bepalen. Dit bedrag is gebaseerd op een vastgelegd minimum aantal deelnemers. Dat betekent dat er geen terugbetalingen meer kunnen gebeuren bij annuleringen na donderdag 2 maart.