Online Taalcursus Spaans

Methode

Waarom kiezen voor onze online taalcursus?

Laagdrempelig

Het is heel gemakkelijk om deel te nemen aan de online cursus. Je hoeft dus absoluut geen ICT-deskundige te zijn! Wij bieden onze cursisten een Office-pakket waarin onder andere een Outlook e-mailaccount zit en toegang tot Microsoft Teams. Dit account ontvang je samen met de instructies op jouw persoonlijk e-mail.

Voor jouw online taalcursus wordt op Microsoft Teams een kanaal aangemaakt waarin alle materiaal terechtkomt. Denk maar aan de cursus, luisterfragmenten en presentaties. Hierin zal ook een wekelijkse online les worden gepland. Je krijgt dan een uitnodiging, zodat je telkens makkelijk kan deelnemen.

En loopt het toch mis? Ons team staat steeds klaar om een vlotte deelname te verzekeren.

Efficiënt

Je krijgt alle vaardigheden (spreken, luisteren, schrijven en lezen) geïntegreerd en efficiënt aangeboden.

Hiervoor werken wij bij onze online taalcursussen volgens het principe: 2/3den synchroon en 1/3de asynchroon.

Je hebt een vaste weekavond met twee uur “synchroon” les in de interactieve groepsmeeting. Tijdens dit lesmoment zal iedereen camera en microfoon gebruiken. Je mag je dus niet alleen verwachten aan gestructureerde uitleg, maar er is ook ruimte voor toffe spreekoefeningen.

Er wordt wekelijks ook één uur gewijd aan “asynchroon” (begeleid) zelfstandig werk. Denk daarbij aan het creëren van een dialoog in groepjes, het beluisteren van fragmenten, het maken van oefeningen, … Jouw leerkracht is steeds dichtbij om te helpen.

Flexibel

Een gemiste les kan je gemakkelijker inhalen. Theoriegedeeltes kunnen achteraf (her)beluisterd worden en oefeningen kunnen meestal op een zelfgekozen moment afgewerkt worden.

Geïnteresseerd?

Bekijk het uurrooster