Cursus Indesign

Inhoud

Ben je creatief en wil je graag stijlvolle uitnodigingen, visitekaartjes, flyers… ontwerpen? Dan is de opleiding Indesign met een vleugje Photoshop zeker iets voor jou! Hier kun je al jouw eigen creativiteit de vrije loop laten om zo echte pareltjes te maken van al jouw projecten.

Deze opleiding Indesign is geschikt voor medewerkers uit grafische bedrijven, reclamebureaus, grafische vormgevers of redactiemedewerkers alsook voor hobbyisten die professioneel aan de slag willen met Indesign en Photoshop voor het bewerken en onderhouden van hun grafische bestanden.

Indesign wordt veel gebruikt in combinatie met andere pakketten zoals o.a. Photoshop. Wij gebruiken Indesign voor het ontwerpen van elegante en professioneel ogende vb. brochures, folders, menukaarten,… en in Photoshop bereiden wij ons beeldmateriaal voor. Efficiënt leren werken is een belangrijk onderdeel van deze cursus.

Ook weet je na deze cursus precies hoe je al die verschillende publicaties als PDF aanlevert bij de drukker. Met heel wat tips en trucs ben je in staat om een professioneel document in Indesign aan te maken.

Wij bieden jou twee modules aan. Schrijf je vandaag nog in en leer binnenkort alle geheimen van Indesign en Photoshop kennen.

Geïnteresseerd?

Bekijk het uurrooster