Taalcursus Duits

Inhoud

Ben je van plan een cursus Duits te volgen? Groot gelijk heb je.

Duits is de moedertaal van ruim 100 miljoen mensen in Europa, waarvan ruim 80 miljoen in Duitsland zelf, het grootste Europese land. Behalve in Duitsland wordt er in Oostenrijk en Zwitserland, maar ook in (delen van) Italië, België, Luxemburg en Liechtenstein Duits gesproken. Daarnaast is Duits in veel landen een populaire tweede taal, bijvoorbeeld in Oost-Europa. Met Duits kun je dus overal mensen ontmoeten!

Iedereen spreekt Engels, maar met Duits heb je een voorsprong. In veel beroepen speelt de Duitse taal een grote rol. De laatste decennia hebben globalisering en internationalisering een steeds grotere rol in ons dagelijks leven ingenomen. Voor onze economie en politiek is Duitsland, ons buurland, daarbij een onschatbaar waardevolle partner.

Met de cursus Duits leer je de Duitse taal op een eenvoudige en praktische wijze. Al snel leer je gesprekken in het Duits te voeren, de Duitse taal te verstaan, kranten en tijdschriften in het Duits te lezen en Duitse radio- en televisie-uitzendingen te volgen. Laat je verrassen door de snelheid waarmee je de Duitse taal onder de knie krijgt.

De cursus Duits is ook bijzonder geschikt voor mensen die hun talenkennis willen opfrissen.

Kortom: Duits leren zal je én persoonlijk én op de werkvloer verrijken. Tegelijk is het gemakkelijker dan je denkt! Duits leren spreken doe je bij CVO Pro!

Geïnteresseerd?

Bekijk het uurrooster