Taalcursus Engels

Inhoud

Hoeft het nog gezegd te worden dat Engels dé wereldtaal bij uitstek is!? Het is de officiële taal in meer dan 60 landen en heeft om en bij de 335 miljoen moedertaalsprekers. Daarnaast is Engels de “language” waarin mensen communiceren op het internet, in de politiek en wetenschap, het bedrijfsleven en het toerisme. Kortom, “the sky is the limit” als Engels een koud kunstje wordt.

Maar Engels is veel meer dan “a means to an end”. Deze gesofisticeerde Germaanse taal bezit een tot de verbeelding sprekende geschiedenis en cultuur. Denk maar aan de British Commonwealth, de verovering van “de nieuwe wereld”, het ontstaan van de Verenigde Staten en zo veel meer. Net deze geografische verscheidenheid en historische rijkdom maken de literatuur buitengewoon interessant en divers. Van Shakespeare over Oscar Wilde, naar Fitzgerald of Rushdie. Een intrigerende wereld van taal! Kortom, Engels leren doe je niet enkel met grammatica, ook alles errond is enorm belangrijk.

Sta je te springen om het Engels te ontdekken of te perfectioneren? Wil je je vlot een weg banen door Londen of New York? Wil je volop genieten van je favoriete Engelse songs of films? Wil je je promotiekansen vergroten door je Engels op te krikken? Engels leren doe je bij CVO Pro!

Wij bieden jou 3 richtgraden Engels aan. Schrijf je snel in!

Geïnteresseerd?

Bekijk het uurrooster