Taalcursus Frans

Inhoud

België is een smeltkroes van heel wat talen en culturen. Om met iedereen vlot te kunnen communiceren in de officiële talen van ons land en elkaar zo beter te kunnen begrijpen is de kennis van de Franse taal van cruciaal belang. Dit is zeker het geval als je in Brussel, Wallonië of in het buitenland wil werk vinden. Met de kennis van de “taal van de liefde” maak je deel uit van ongeveer 220 miljoen mensen wereldwijd die het Frans als moedertaal hebben.

In alle taalcursussen die we aanbieden ligt onze focus op communicatie. Uiteraard hebben we ook aandacht voor de drie andere vaardigheden (schrijven, lezen en luisteren). Elk jaar komen verschillende thema’s aan bod, zodat je na het doorlopen van de richtgraden over een allround taalkennis beschikt waarmee je jezelf aardig uit de slag weet te trekken. Kortom, leer Frans op een praktijkgerichte, professionele en aangename manier.

Vanaf het eerste lesmoment van de Franse les word je ondergedompeld in een Frans taalbad. Je wordt als cursist maximaal bij het lesgebeuren betrokken. We hechten veel belang aan het persoonlijk contact met de cursisten en begeleiden iedereen graag individueel indien nodig. Leer Frans bij CVO Pro, het is niet alleen een leerrijke ervaring, je houdt er ook nog eens een hoop leuke contacten aan over, zowel in je privéleven als op de werkvloer.

Ben je op zoek naar een communicatieve cursus Frans die jou de basisvaardigheden bijbrengt of eerder jouw kennis verder uitdiept? CVO Pro biedt cursussen aan van het eerste tot en met het zevende jaar. Of je nu komt voor je eerste zinnen Frans of om je te perfectioneren, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Geïnteresseerd?

Bekijk het uurrooster