Taalcursus Grieks

Inhoud

Elk jaar trekken duizenden landgenoten naar het zonovergoten Griekenland, gecharmeerd door de Griekse natuurpracht, het rijke verleden en vooral nog door de hartverwarmende gastvrijheid van de Grieken.

Misschien heb je daar intussen vrienden gemaakt? Misschien trek je graag eens het binnenland in? Misschien heb je Griekse collega’s met wie je wel eens zou willen communiceren? Op een bepaald moment komt toch het gevoel naar boven dat je iets mist als je de taal niet kent!

Grieks leren lijkt jou waarschijnlijk een uitdaging met zijn vreemd alfabet, maar laat je niet afschrikken! Het Grieks alfabet heeft slechts 24 letters die deels overeenkomen met ons alfabet. We besteden daar voldoende tijd aan en zijn daar al snel volledig vertrouwd mee! En dan kunnen we aan de slag…

Wat leuk wanneer je je eerste kerstkaartje in het Grieks kan versturen! Wat motiverend wanneer je hier op restaurant je Grieks al eens kan oefenen bij de bestelling. En wat is het al helemaal super wanneer je op vakantie plots alle opschriften kan lezen en begrijpen en je verlost bent van een ‘sorry, no Greek’.

Communicatie is zeker en vast de weg naar een intens en onvergetelijk contact met de Grieken, jouw inzet zal dan ook direct beloond worden! Ga ervoor! Wij beloven jou een toegankelijke, praktijkgerichte weg met persoonlijke begeleiding! Καλό ταξίδι! Goeie reis!

Grieks leren doe je bij CVO Pro!

Geïnteresseerd?

Bekijk het uurrooster