Taalcursus Hongaars

Inhoud

Hongarije trekt steeds meer Vlamingen aan om er kortere of langere tijd te verblijven. De relatief lage prijzen voor een mooie en rustig gelegen woning, het bijzonder aangename klimaat en de bekende gastvrijheid van de Hongaren zorgen ervoor dat steeds meer Vlamingen de stap zetten naar dit land van Donau, Budapest en Balaton.

De taal kan een barrière vormen, maar hiervoor biedt CVO Pro een oplossing. We bieden namelijk een unieke cursus Hongaars aan. Het Hongaars is de belangrijkste niet-Indo-Europese taal in Europa. Hongaars wordt door ongeveer 15 miljoen mensen gesproken, meer bepaald door de inwoners van Hongarije en Hongaarse minderheden in de omringende landen. Hongaars is net als het Fins en het Ests een Fins-Oegrische taal.

Hongaars heeft de naam een moeilijke taal te zijn. Tijdens de cursus zal je al snel ondervinden dat Hongaars niet makkelijk is, maar wel heel logisch. Het CVO Pro biedt dan ook de mogelijkheid om deze bijzondere taal te studeren in drie modules.

Wil je je niet langer met handen en voeten behelpen, maar zou je nu toch eindelijk de weg in het Hongaars willen kunnen vragen? Of wil je bij de plaatselijke wijnboer wat meer kunnen zeggen dan Egészségedre? Eén adres: Hongaars leren doe je bij CVO Pro!

Geïnteresseerd?

Bekijk het uurrooster