Taalcursus Noors

Methode

In deze cursus word je door onze taalleerkracht ondergedompeld in de taal en cultuur. Schrik dus niet als er vanaf les 1 in de doeltaal gesproken wordt. Op deze manier willen we de lestijd optimaal benutten om in contact te komen met de taal. We maken hiervoor gebruik van authentiek en actueel materiaal, vernieuwende werkvormen en verschillende media. We luisteren hierbij ook graag naar jouw interesses om ons lesmateriaal verder vorm te geven.

Tijdens het schooljaar zal de leerkracht je persoonlijk begeleiden om de taal op verschillende gebieden (schrijven, lezen, luisteren en spreken) machtig te worden. Hiervoor werken we in ons centrum met gespreide evaluatie. Dat betekent dat je op regelmatige tijdstippen een test kan krijgen die aansluit bij de ingeoefende leerstof in de klas. Ook door middel van huiswerk en observaties tijdens oefeningen in de les zal de leerkracht je feedback geven over jouw leerproces. Voor je persoonlijke ontwikkeling is het dan ook belangrijk dat je aanwezig bent in de lessen.

We zijn ervan overtuigd dat we jou door deze aanpak een heel traject door kunnen ondersteunen om uit te groeien tot een volwaardige spreker.

Aarzel zeker niet om meer info te vragen aan je leerkracht over de aanpak van de cursus.

Tot snel?!

Geïnteresseerd?

Bekijk het uurrooster