Taalcursus Noors

Modules

1ste jaar – Breakthrough

Dit is het basisniveau van de opleiding Noors en hiervoor heb je geen voorkennis nodig.

In het eerste jaar maak je kennis met de Noorse taal: het alfabet, de uitspraak en de basis van de woordenschat en de grammatica worden onder de loep genomen.

Elke les wordt er aandacht besteed aan spreken, schrijven, luisteren en lezen. Op het einde van de cursus zal je in staat zijn om op een eenvoudige manier te communiceren in het Noors. Thema’s als jezelf voorstellen, boodschappen doen en op restaurant gaan, komen uitvoerig aan bod.

Het spreekt voor zich dat een taal leren meer is dan aandacht voor het taalsysteem alleen. Als je les volgt bij CVO Pro zal je ook alles te weten komen over de geschiedenis, de gewoontes en gebruiken en de gastronomie van het wondermooie Noorwegen.

2de jaar – Waystage

In dit niveau van de opleiding Noors wordt de kennis die je hebt opgedaan in het eerste jaar Noors nog verder uitgediept.

De basis is gelegd, maar om de taal vlot te spreken, breiden we de grammatica verder uit en voegen we nog extra woordenschat toe. Op het einde van de cursus zal je een volledig gesprek vlot kunnen begrijpen en je bent in staat om langere en complexere zinnen te vormen over alledaagse onderwerpen. Je leert korte, informele e-mails op te stellen, je leert brochures te ontcijferen en je trekt je al aardig uit de slag in een gesprek met een Noorse moedertaalspreker.

Elke les wordt er ook uitgebreid aandacht besteed aan de actualiteit, de Noorse cultuur en de geschiedenis van het wondermooie land.

Geïnteresseerd?

Schrijf je nu in!