Taalcursus Slowaaks

Inhoud

Slowakije is een land waar imposante bergtoppen in brede riviervalleien overgaan, waar oeroude bossen en moderne autofabrieken elkaar afwisselen, waar doorgaans Hongaarse goulash met Slavische pirohy wordt geserveerd en waar middeleeuwse kastelen en gloednieuwe winkelcentra om jouw aandacht zullen wedijveren.

Misschien ga je voor je werk of voor je studie een langere periode in Slowakije doorbrengen en wil je je daar goed op voorbereiden. Of je bedrijf heeft vestigingen of betrekkingen in Slowakije die aangehaald moeten worden. Of je bent gewoon benieuwd en je wenst een nieuwe bijzondere taal te leren en een prachtig land te ontdekken? Dan kan je zeker in onze cursus Slowaaks terecht! Het Slowaaks is een Slavische taal die door ongeveer 5 miljoen mensen wordt gesproken en het Latijns schrift gebruikt. Zij is nauw verwant met het Tsjechisch, Pools en Servo-Kroatisch.

Onze leraar Martin Andor: “Ik ben in Slowakije geboren, opgegroeid en heb daar tot mijn achttiende gewoond. Ik heb in Spanje vertaalkunde en wijsbegeerte gestudeerd en tijdens mijn PhD in logica en taalfilosofie heb ik een eenjarige stage aan de Universiteit van Amsterdam gelopen. Ik werk al lang als vertaler, tolk en taalleraar, spreek vlot Engels en Nederlands, en heb een passie voor het contact tussen verschillende talen en culturen. Ik beschouw het als een leuke uitdaging en tegelijkertijd als een grote verantwoordelijkheid om jullie mijn eigen taal bij te brengen en mijn land voor te stellen. Daarom zal ik er alles aan doen om jullie verwachtingen in te vullen. Voor aanvullende informatie over de cursus Slowaaks kun je me altijd bereiken via andormartin@gmail.com of via het nummer 0493-77 94 72. Uiteraard kan je ook alles over de cursus en het centrum vernemen via www.cvopro.be. Ik hoop dat we elkaar in september leren kennen!”

Slowaaks leren doe je bij CVO Pro!

Geïnteresseerd?

Bekijk het uurrooster