Opleiding Lassen

Inhoud

Na een vlotte doorstart beschikken we momenteel binnen CVO PRO over een dynamisch team met meer dan 20 jaar ervaring als lasser. Wij vinden dat (hobby)lassen u moet aangeleerd worden door de beste mensen. Voor ons zijn dit mensen met een waaier aan ervaring en feeling voor lesgeven. Zij coördineerden of voerden werkzaamheden uit van de kust tot de haven van Antwerpen in verschillende sectoren en hebben, door hun jarenlange ervaring als lesgever in de richting fotolassen, contacten bij zeer gerenommeerde bedrijven.

Bijscholingen tot pijpfitter en ervaring met exotische materialen bewijst dat zij bijna metaal ademen. Naast hun professionele kennis zijn zij ook creatief en ambachtelijk met staal bezig. Met een diploma siersmid op zak toch nog les volgen om ook de knepen van het messen smeden onder de knie krijgen, zorgt voor een aparte insteek. Chemische samenstellingen, warmtebehandelingen, structuurveranderingen en het vervaardigen van damaststaal draagt bij tot hun expertise. Zij delen die kennis graag met u en halen samen met u het onderste uit de kan. Zij begeleiden u op praktijkgerichte wijze en voorzien digitaal enorme hoeveelheden informatie die zij zelf jarenlang verzamelden en up to date houden. Weten ze het niet, dan gaan ze voor jou op zoek naar antwoorden of zoeken ze informatie binnen hun uitgebreide netwerk.

Zit u met een prangende vraag op een andere dag dan uw lesdag, u kan ze steeds contacteren want time is money, meten is weten en lassen is een kunst.

Geïnteresseerd?

Bekijk het uurrooster