KOOKCURSUS DAGELIJKSE KEUKEN

Inhoud

De kookcursus ‘dagelijkse keuken’ is een onderdeel van de opleiding Hotel, waar je voor kok gaat. Het grote verschil met de klassieke koksopleiding heeft vooral te maken met het rustiger tempo van de lessen: vier lesuren in plaats van vijf per avond, gespreid over twee semesters. Uiteraard zijn snij- en kooktechnieken en keukentermen ook hier belangrijk, maar de aandacht gaat toch in grote mate naar het bereiden van een maaltijd.

Tijdens de lessen bereiden de cursisten lekkere menu’s, die ze ook naderhand verbruiken als de ultieme degustatietest.

Iedereen met belangstelling voor koken kan dus de opleiding ‘dagelijkse keuken’ volgen.

Steek dus de handen uit de mouwen voor een jaar gevarieerd kookplezier. Alles wat je als gastvrouw of -heer hoort te weten komt aan bod. De vele complimentjes en de bewonderende blikken van jouw gasten gunnen we je van harte.

In een eerste jaar krijg je een combinatie van ‘basis keuken’ en ‘warme keuken’. Het daarop-volgende jaar combineer je ‘basis keuken’ met ‘koude keuken’.

Na het volgen van de opleiding ‘dagelijkse keuken’ krijg je een attest van de gevolgde opleiding en kun je doorstromen naar de opleiding tot kok.

Geïnteresseerd?

Schrijf je nu in!