Taalcursus Japans

Inhoud

Van kersenbloesems, tempels en Mount Fuji tot hogesnelheidstreinen, neonreclames en miljoenensteden zoals Tokio en Osaka. Van theeceremonies en ikebana, perfect getrimde bonsai en geisha in kimono, tot sushi van een lopende band, karaoke of anime en manga. Japan is een land vol contrasten en spreekt tot ieders verbeelding. Japanners weten zich immers als geen ander aan te passen aan de hedendaagse maatschappij, zonder hun eigen identiteit te verliezen.

Wil je graag op reis naar Japan om het land te ontdekken? Heb je vrienden of familie in Japan waar je graag in het Japans mee zou kunnen keuvelen? Ben je gebeten door Japanse sporten/krijgskunsten zoals judō, karate, kendō,… of heb je een Japans-geïnspireerde hobby en wil je meer over de cultuur te weten komen? Hou je van de Japanse pop- of traditionele cultuur? Of werk je voor een bedrijf dat te maken heeft met Japanse handelspartners? Dit zijn maar enkele redenen om onze cursus Japans te volgen.

In ons centrum wordt lesgegeven op een enthousiaste manier en in een ontspannen omgeving. Schrijf je vandaag nog in voor onze cursus Japans!

日本語のクラスへようこそ!! ( = Welkom in de Japanse les!!)

Japans leren doe je bij CVO Pro.

Geïnteresseerd?

Bekijk het uurrooster