Taalcursus Russisch

Inhoud

Wist je dat Russisch de meest gesproken taal in Europa is? Ook in Aziё spreken miljoenen mensen die taal. Ben je van plan om Sint-Petersburg te bezoeken en wil je de wondermooie Witte Nachten beleven? Of de prachtige fonteinen van het Peterhof zien? Heb je interesse in hoe de hedendaagse maatschappij in Rusland werkt, en wil je zelf het laatste nieuws in de Russische media raadplegen? Of droom je ervan om “Oorlog en vrede” van Tolstoj ooit in de oorspronkelijke taal te lezen?

Dan is onze cursus Russisch iets voor jou!

Russisch behoort tot de Slavische talen en maakt gebruik van het Cyrillische alfabet. Dat lijkt op het eerste gezicht vrij moeilijk. Maar toch kan je deze taal onder de knie krijgen.

Al na enkele weken kan je in het Russisch lezen en schrijven. Vanaf de eerste lessen kan je korte gesprekken voeren “in de luchthaven Domodedovo”, “op straat in Moskou” of “bij een Russische vriend thuis”.

Je zal merken dat de Russische taal veel leenwoorden heeft uit het Frans, Engels, Duits en zelfs het Nederlands. Bovendien kent het Russisch geen echte dialecten, wat betekent dat 250 miljoen mensen uit diverse landen je zullen begrijpen!

Voel je je aangesproken door deze boeiende taal? Schrijf je snel in! Wij bieden twee richtgraden Russisch aan.
Russisch leren doe je bij CVO Pro!

Do svidanija!

Geïnteresseerd?

Bekijk het uurrooster