Cursus IJsbereider

Uurrooster

IJsbereider 2024-2025

ModuleDagLesmomentPeriodeLesplaatsPrijs*
Consumptie-ijs en sorbetmaandag18.15 - 22.0527/01 - 16/06Ledebaan355Inschrijven

*Voor meer info over de samenstelling van de prijs en de prijzen in kader van vrijstelling klik je door op de prijs van de door jou gekozen cursus.

Deze opleiding kan je betalen met opleidingscheques.
Deze opleiding komt in aanmerking voor het gebruik van KMO-portefeuille.
Deze opleiding geeft recht op Vlaams opleidingsverlof en Brussels Educatief Verlof.

De cursist die in aanraking komt met voedingswaren heeft geen medisch attest meer nodig, maar heeft wel een meldingsplicht.

Kledij voorzien van logo verplicht aan te kopen via externe partner:

Werkkleding Van Asbroek.

Adres: Gentsesteenweg 36, 9420 Erpe-Mere

Telefoon: 053 75 04 67

Openingstijden:

maandag 10:00–12:00, 13:00–18:00
dinsdag 10:00–12:00, 13:00–18:00
woensdag 10:00–12:00, 13:00–18:00
donderdag 10:00–12:00, 13:00–18:00
vrijdag 10:00–12:00, 13:00–18:00
zaterdag 09:00–17:00
zondag Gesloten

 

Kledij Aankoopprijs (dit is een richtprijs)
Bakkersvest wit korte mouw € 21,00
Voorbindschort ( zwart optioneel) € 11,00
Bakkersbroek ( zwart optioneel) € 25,00
Veiligheidsschoenen ( Optioneel) € 44,77
Veiligheidsschoenen ( Optioneel) € 67,15
2 keukenhanddoeken (verplicht )
Extra materiaal Raming
Set klein materiaal € 50,00
Handleiding voor de bakker ( optioneel) € 43,00  ISBN 978 90 78715 40 5
Hoe werk ik met chocolade (optioneel) € 17.00 ISBN 978 90 78715 00 9

 

Klein materiaal (wordt besproken in de klas):  
deegsteker
deegkrabber
chef mes
demi- chefmes
schilmesje
spuitzak ( wegwerpspuitzakken)
spuitmondjes ( doos met verschillende spuitmondjes plastiek)
steekmes / driehoek model in inox
paletmes groot en klein
plastiek deegkrabber
pralineervork ( drietand)

Meer en meer wordt het gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen aangemoedigd en schakelen veel zaken over op bulkverkoop, waar je als consument zelf duurzame verpakkingen kan meebrengen.

Ons centrum wil ook zijn duit in het zakje doen in het kader van duurzaamheid. Daarom bieden wij geen verpakkingsmaterialen meer aan voor bereidingen die cursisten mee naar huis kunnen nemen. Cursisten voorzien dus zelf in de gepaste verpakking.

Heb je vragen?

Contacteer ons