IJsbereider 2024-2025
Module | Dag | Lesmoment | Periode | Lesplaats | Prijs* | |
---|---|---|---|---|---|---|
Consumptie-ijs en sorbet | maandag | 18.15 - 22.05 | 27/01 - 16/06 | Ledebaan | 355 | Inschrijven |
*Voor meer info over de samenstelling van de prijs en de prijzen in kader van vrijstelling klik je door op de prijs van de door jou gekozen cursus.
Deze opleiding kan je betalen met opleidingscheques.
Deze opleiding komt in aanmerking voor het gebruik van KMO-portefeuille.
Deze opleiding geeft recht op Vlaams opleidingsverlof en Brussels Educatief Verlof.
De cursist die in aanraking komt met voedingswaren heeft geen medisch attest meer nodig, maar heeft wel een meldingsplicht.
Kledij voorzien van logo verplicht aan te kopen via externe partner:
Werkkleding Van Asbroek.
Adres: Gentsesteenweg 36, 9420 Erpe-Mere
Telefoon: 053 75 04 67
Openingstijden:
maandag | 10:00–12:00, 13:00–18:00 | |
dinsdag | 10:00–12:00, 13:00–18:00 | |
woensdag | 10:00–12:00, 13:00–18:00 | |
donderdag | 10:00–12:00, 13:00–18:00 | |
vrijdag | 10:00–12:00, 13:00–18:00 | |
zaterdag | 09:00–17:00 | |
zondag | Gesloten |
Kledij | Aankoopprijs (dit is een richtprijs) |
Bakkersvest wit korte mouw | € 21,00 |
Voorbindschort ( zwart optioneel) | € 11,00 |
Bakkersbroek ( zwart optioneel) | € 25,00 |
Veiligheidsschoenen ( Optioneel) | € 44,77 |
Veiligheidsschoenen ( Optioneel) | € 67,15 |
2 keukenhanddoeken (verplicht ) | |
Extra materiaal | Raming |
Set klein materiaal | € 50,00 |
Handleiding voor de bakker ( optioneel) | € 43,00 ISBN 978 90 78715 40 5 |
Hoe werk ik met chocolade (optioneel) | € 17.00 ISBN 978 90 78715 00 9 |
Klein materiaal (wordt besproken in de klas): | |
deegsteker deegkrabber chef mes demi- chefmes schilmesje spuitzak ( wegwerpspuitzakken) spuitmondjes ( doos met verschillende spuitmondjes plastiek) steekmes / driehoek model in inox paletmes groot en klein plastiek deegkrabber pralineervork ( drietand) |
Meer en meer wordt het gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen aangemoedigd en schakelen veel zaken over op bulkverkoop, waar je als consument zelf duurzame verpakkingen kan meebrengen.
Ons centrum wil ook zijn duit in het zakje doen in het kader van duurzaamheid. Daarom bieden wij geen verpakkingsmaterialen meer aan voor bereidingen die cursisten mee naar huis kunnen nemen. Cursisten voorzien dus zelf in de gepaste verpakking.