Opleiding Bakker

Uurrooster

Bakkerij 2022-2023 - 2 semester

ModuleDagLesmomentPeriodeTotaal
Broden en harde luxeDonderdag18.15 - 22.0502/02 - 22/06394
Gerezen bladerdeegDinsdag18.15 - 22.0531/01 - 20/06394
Verkoop bakkerij en aanverwante producten Dinsdag18.15 - 22.0531/01 - 20/0670
om de 14 d
Organisatie bakkerij en aanverwante productenDinsdag18.15 - 22.0531/01 - 20/06130
Om de 14d en afstandsonderwijs

* Deze module is niet instapvrij en kan enkel gevolgd worden na het behalen van de attesten: ‘broden en harde luxe’, ‘zachte luxe’, ‘taarten op basis van gistdegen’ en ‘gerezen bladerdeeg’.

Voor meer info over de samenstelling van de prijs en de prijzen in kader van vrijstelling klik je door op de prijs van de door jou gekozen cursus

Deze opleiding kan je betalen met opleidingscheques.
Deze opleiding komt in aanmerking voor het gebruik van KMO-portefeuille.
Deze opleiding geeft recht op Vlaams opleidingsverlof en Brussels Educatief Verlof.

De cursist die in aanraking komt met voedingswaren heeft geen medisch attest meer nodig, maar heeft wel een meldingsplicht.

IG = inschrijvingsgeld, VG = verbruiksgoederen, GVG = gedeeltelijk vrijgesteld van inschrijvingsgeld, VVG = volledig vrijgesteld van inschrijvingsgeld

Kledij voorzien van logo verplicht aan te kopen via het centrum
Bakkersvest €28.00

Kledij verplicht aan te kopen via het centrum
Voorbindschort €9.00

Kledij optioneel aan te kopen via het centrum
Koksbroek €25.00
Veiligheidsschoenen €29.00
Veiligheidsschoenen €78.00

Extra materiaal – raming
Set klein materiaal €50.00
Handleiding voor de bakker (optioneel) €43.00 ISBN 978 90 78715 40 5
Hoe werk ik met chocolade (optioneel) €17.00 ISBN 978 90 78715 00 9

Klein materiaal (wordt besproken in de klas):
deegsteker
deegkrabber
chefmes
schilmesje
spuitzak

Meer en meer wordt het gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen aangemoedigd en schakelen veel zaken over op bulkverkoop, waar je als consument zelf duurzame verpakkingen kan meebrengen.

Ons centrum wil ook zijn duit in het zakje doen in het kader van duurzaamheid. Daarom bieden wij geen verpakkingsmaterialen meer aan voor bereidingen die cursisten mee naar huis kunnen nemen. Cursisten voorzien dus zelf in de gepaste verpakking.

Geïnteresseerd?

Schrijf je nu in!