Opleiding Bakker

Uurrooster

Bakker - cursusjaar 2018-2019 - januari-juni 2019

ModuleDagLesmomentPeriodeTotaalIGVGHBGVGVVG
Zachte luxeMaandag18.15 – 22.0528/01 – 17/06€250€120€130€0€154€130
Donderdag18.15 – 22.0531/01 – 20/06€250€120€130€0€154€130
Taarten op basis van gistdegenDinsdag18.15 – 22.0529/01 – 18/06€270€120€150€0€174€150
Gerezen bladerdeegDonderdag18.15 – 22.0531/01 – 20/06€270€120€150€0€174€150
**Stage bakkerij28/01 – 20/06€240€240€0€0€48€0

** Deze module is niet instapvrij volgende modules moeten reeds gevolgd zijn: broden en harde luxe en zachte luxe en taarten op basis van gistdegen en gerezen bladerdeeg

Voor deze opleidingen kan je niet met opleidingscheques betalen:

  • Broden en harde luxe
  • Zachte luxe

Banketbakker - cursusjaar 2018-2019 - januari-juni 2019

ModuleDagLesmomentPeriodeTotaalIGVGHBGVGVVG
** Spec. Bladerdeeg, vet- en kookdegenMaandag18.15 – 22.0528/01 – 17/06€270€120€150€0€174€150
BladerdeegWoensdag18.15 – 22.0530/01 – 19/06€270€120€150€0€174€150
**Stage banketbakker28/01 – 20/06€240€240€0€0€48€0

** Deze module zijn niet instapvrij volgende modules moeten reeds gevolgd zijn: beslagen en vet- en kookdegen en bladerdeeg

Het tweede semester start in de week van 28/01/19.

** Deze module is niet instapvrij.

IG = inschrijvingsgeld, VG = verbruiksgoederen, GVG = gedeeltelijk vrijgesteld van inschrijvingsgeld, VVG = volledig vrijgesteld van inschrijvingsgeld

Kledij voorzien van logo verplicht aan te kopen via het centrum
Bakkersvest €28.00

Kledij verplicht aan te kopen via het centrum
Voorbindschort €9.00

Kledij optioneel aan te kopen via het centrum
Koksbroek €25.00
Veiligheidsschoenen €29.00
Veiligheidsschoenen €78.00

Extra materiaal – raming
Set klein materiaal €50.00
Handleiding voor de bakker (optioneel) €43.00 ISBN 978 90 78715 40 5
Hoe werk ik met chocolade (optioneel) €17.00 ISBN 978 90 78715 00 9

Klein materiaal (wordt besproken in de klas):
deegsteker
deegkrabber
chefmes
schilmesje
spuitzak

Geïnteresseerd?

Schrijf je nu in!