Opleiding Banketbakker

Uurrooster

Banketbakker - cursusjaar 2020-2021-1

Module Dag Lesmoment Periode Totaal IG VG HB GVG VVG 
Beslagen Woensdag  13.15 – 17.05 02/09 – 20/01 300 120 180 204 180 
Vet- en kookdegen Woensdag 18.15 – 22.05 02/09 – 20/01 300 120 180 204 180 
Bladerdeeg Donderdag  18.15 – 22.05 03/09 – 21/01 280 120 160 184 160 
**Stage banketbakker 240 240 48 

** Deze modules zijn niet instapvrij volgende modules moeten reeds gevolgd zijn: beslagen en vet- en kookdegen en bladerdeeg.

Infomomenten: maandag 17 augustus en maandag 24 augustus. Het infomoment is enkel op afspraak. Om een afspraak te maken, stuur je een mail naar Christel De Donder (christel.de.donder@cvopro.be).

Deze opleiding kan je betalen met opleidingscheques.

Deze opleiding komt in aanmerking voor het gebruik van KMO-portefeuille.

Deze opleiding geeft recht op Vlaams opleidingsverlof.

De cursist die in aanraking komt met voedingswaren heeft geen medisch attest meer nodig, maar heeft wel een meldingsplicht.

IG = inschrijvingsgeld, VG = verbruiksgoederen, GVG = gedeeltelijk vrijgesteld van inschrijvingsgeld, VVG = volledig vrijgesteld van inschrijvingsgeld

Kledij voorzien van logo verplicht aan te kopen via het centrum
Bakkersvest €28.00

Kledij verplicht aan te kopen via het centrum
Voorbindschort €9.00

Kledij optioneel aan te kopen via het centrum
Koksbroek €25.00
Veiligheidsschoenen €29.00
Veiligheidsschoenen €78.00

Extra materiaal – raming
Set klein materiaal €50.00
Handleiding voor de bakker (optioneel) €43.00 ISBN 978 90 78715 40 5
Hoe werk ik met chocolade (optioneel) €17.00 ISBN 978 90 78715 00 9

Klein materiaal (wordt besproken in de klas):
deegsteker
deegkrabber
chefmes
schilmesje
spuitzak

Meer en meer wordt het gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen aangemoedigd en schakelen veel zaken over op bulkverkoop, waar je als consument zelf duurzame verpakkingen kan meebrengen.

Ons centrum wil ook zijn duit in het zakje doen in het kader van duurzaamheid. Daarom bieden wij geen verpakkingsmaterialen meer aan voor bereidingen die cursisten mee naar huis kunnen nemen. Cursisten voorzien dus zelf in de gepaste verpakking.

Geïnteresseerd?

Schrijf je nu in!