Opleiding Banketbakker

Uurrooster

Banketbakker - cursusjaar 2022-2023

ModuleDagLesmomentTrajectduurLesplaatsPrijs*
Vet- en kookdegenMaandag18.15 - 22.0530/01 - 19/06Ledebaan345
BeslagenWoensdag18.15 - 22.0507/09 - 25/01Ledebaan345
BladerdeegMaandag18.15 - 22.0505/09 - 23/01Ledebaan345
Woensdag18.15 - 22.0501/02 - 21/06Ledebaan345
*Specialiteiten bladerdeegDonderdag18.15 - 22.0508/09 - 26/01Ledebaan355
*BanketspecialiteitenDonderdag18.15 - 22.0502/02 - 22/06Ledebaan355
Verkoop (banket) bakkerij en aanverwante productenDinsdag18.15 - 22.0531/01 - 20/06Ledebaan65
Organisatie (banket) bakkerij en aanverwante productenDinsdag18.15 - 22.0531/01 - 20/06Ledebaan125
Stage12/09 - 23/01 245

* Deze module is niet instapvrij en kan enkel gevolgd worden na het behalen van de attesten: ‘Beslagen’, ‘Vet- en kookdegen’ en ‘Bladerdeeg’.

Deze opleiding kan je betalen met opleidingscheques.
Deze opleiding komt in aanmerking voor het gebruik van KMO-portefeuille.
Deze opleiding geeft recht op Vlaams opleidingsverlof en Brussels Educatief Verlof.

De cursist die in aanraking komt met voedingswaren heeft geen medisch attest meer nodig, maar heeft wel een meldingsplicht.

IG = inschrijvingsgeld, VG = verbruiksgoederen, GVG = gedeeltelijk vrijgesteld van inschrijvingsgeld, VVG = volledig vrijgesteld van inschrijvingsgeld

Kledij voorzien van logo verplicht aan te kopen via het centrum
Bakkersvest €28.00

Kledij verplicht aan te kopen via het centrum
Voorbindschort €9.00

Kledij optioneel aan te kopen via het centrum
Koksbroek €25.00
Veiligheidsschoenen €29.00
Veiligheidsschoenen €78.00

Extra materiaal – raming
Set klein materiaal €50.00
Handleiding voor de bakker (optioneel) €43.00 ISBN 978 90 78715 40 5
Hoe werk ik met chocolade (optioneel) €17.00 ISBN 978 90 78715 00 9

Klein materiaal (wordt besproken in de klas):
deegsteker
deegkrabber
chefmes
schilmesje
spuitzak

Meer en meer wordt het gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen aangemoedigd en schakelen veel zaken over op bulkverkoop, waar je als consument zelf duurzame verpakkingen kan meebrengen.

Ons centrum wil ook zijn duit in het zakje doen in het kader van duurzaamheid. Daarom bieden wij geen verpakkingsmaterialen meer aan voor bereidingen die cursisten mee naar huis kunnen nemen. Cursisten voorzien dus zelf in de gepaste verpakking.

Geïnteresseerd?

Schrijf je nu in!