Opleiding Slager

Uurrooster

Slagerij 2021-2022-1

ModuleDagLesmomentPeriodeTotaalIGVGHBGVGVVG
Eenvoudige verwerking deelstukkendonderdag18.15 – 22.0509/09 - 27/0112412040284
Verwerking deelstukken en karkassendonderdag18.15 – 22.0509/09 - 27/0112412040284
Bereiding vleesproducten (charcuterie)dinsdag18.15 – 22.0507/09 - 25/012701201500174150
*Specialiteiten verkoopklare gerechtenwoensdag18.15 – 22.0508/09 - 26/012951201750199175

* Deze module is niet instapvrij, kan enkel gevolgd worden na het behalen van het attest Eenvoudige verkoopklare gerechten.

Indien je vragen hebt, ben je welkom op één van onderstaande infomomenten. Deze vinden plaats op campus Ledebaan telkens tussen 18.00 en 21.00 uur.
26/08-31/08

IG = inschrijvingsgeld
VG = verbruiksgoederen
GVG = gedeeltelijk vrijgesteld van inschrijvingsgeld
VVG = volledig vrijgesteld van inschrijvingsgeld

Deze opleiding kan je betalen met opleidingscheques.
Deze opleiding komt in aanmerking voor het gebruik van KMO-portefeuille.
Deze opleiding geeft recht op Vlaams opleidingsverlof en Brussels Educatief Verlof.

Kledij voorzien van logo verplicht aan te kopen via het centrum 
Slagersvest €30.00

Kledij verplicht aan te kopen via het centrum
Koksbroek €25.00
Voorbindschort €9.00
Uitbeenschort €130.00
Hoofddeksel €6.50
Veiligheidsschoenen €29.00
of veiligheidsschoenen €78.00

Extra materiaal – raming
Uitbeenmes €12.00
Pelmes €15.00
Snijmes €20.00
Staal €30.00
Uitbeenhandschoen €100.00
Messenset verkoopklare gerechten (traiteur) €100.00

Geïnteresseerd?

Schrijf je nu in!