Slagerij 2023-2024
Module | Dag | Lesmoment | Trajectduur | Lesplaats | Prijs* | |
---|---|---|---|---|---|---|
Eenvoudige verwerking deelstukken | donderdag | 18.15 - 22.05 | 07/09 - 25/01 | Ledebaan | 130 | Inschrijven |
donderdag | 18.15 - 22.05 | 01/02 - 20/06 | Ledebaan | 130 | ||
Verwerking deelstukken en karkassen | donderdag | 18.15 - 22.05 | 07/09 - 25/01 | Ledebaan | 130 | Inschrijven |
Donderdag | 18.15 - 22.05 | 01/02 - 25/01 | Ledebaan | 130 | ||
Bereiding vleesproducten charcuterie | Woensdag | 18.15 - 22.05 | 06/09 - 24/01 | Ledebaan | 320 | Inschrijven |
*Stage | 18/09 - 18/01 | 245 | Inschrijven |
*Voor meer info over de samenstelling van de prijs en de prijzen in kader van vrijstelling klik je door op de prijs van de door jou gekozen cursus
Inschrijven voor modules die starten vanaf februari 2024 is nog niet mogelijk.
Deze opleiding kan je betalen met opleidingscheques.
Deze opleiding komt in aanmerking voor het gebruik van KMO-portefeuille.
Deze opleiding geeft recht op Vlaams opleidingsverlof en Brussels Educatief Verlof.
Kledij voorzien van logo verplicht aan te kopen via het centrum
Slagersvest €30.00
Kledij verplicht aan te kopen via het centrum
Koksbroek €25.00
Voorbindschort €9.00
Uitbeenschort €130.00
Hoofddeksel €6.50
Veiligheidsschoenen €29.00
of veiligheidsschoenen €78.00
Extra materiaal – raming
Uitbeenmes €12.00
Pelmes €15.00
Snijmes €20.00
Staal €30.00
Uitbeenhandschoen €100.00
Messenset verkoopklare gerechten (traiteur) €100.00